Szekeres Viktor

Magyarország vevő az idiotizmusra

Egész elvetemült poénokkal szórakoztatott A diktátor, s a hazai közönség ezt honorálta is a jegyvásárlással, még akkor is, ha Sacha Baron Cohen a Borat és a Brüno után stílust váltott.

Amerikában csalódást okozott Sacha Baron Cohen új filmjének, A diktátornak a bemutatkozása, itthon viszont jól fogadta a hazai közönség: a 31 kópián bemutatott filmet 31 913-an látták a hétvégén, s ezzel az első helyet szerezte meg az összesített magyar mozis toplistán. Ez azt is jelenti egyébként, hogy a csütörtöktől vasárnapig újabb 20 008 nézőt gyűjtő A bosszúállók itthon a második helyre szorult, s már 240 ezer jegyvásárlónál tart.


A hét többi premierfilmjének nem nagyon termett babér itthon. Ismét bebizonyosodott a hazai nézők Amerika-központúsága, hiszen az angol Kalózok - A kétballábas banda című jópofa animációs 34 multiplexben került bemutatásra, de mindössze 5 788 embert érdekelt, s ez csak a negyedik helyre volt elég. De a hatodik helyen bemutatkozó A holló sem járt jobban, hiszen 19 moziban mindössze 3 519 fizető nézőt regisztráltak.


Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Wittgen #1
    Oltári régen szórakoztam ilyen jól vígjátékon, a mozijegy minden forintot megért.