Szekeres Viktor

A magyarok megbuktatták az év egyik sikerfilmjét és Jason Stathamet

Hiába volt siker Amerikában a 21 Jump Street - A kopasz osztag, a hazai közönséget teljesen hidegen hagyta az olykor igen debil rendőrös film. Hasonlóképpen Jason Statham új filmje is bukott.

Amerikában remekül szerepel a mozikban a 21 Jump Street - A kopasz osztag, itthon azonban csúnyán leszerepelt. Hiába mutatták be múlt héten 33 hazai moziban, mindössze 8 590-en váltottak rá jegyet, amivel a film még a 11 milliós bevételt sem érte el vasárnapig. Ez azt is jelenti, hogy a hét legjobb premierfilmjeként mindössze a második helyet érte el a film A bosszúállók előtt. Mindez persze valahol nem meglepetés, hiszen itthon sem Channing Tatum, sem Jonah Hill nem vonzza a tömegeket, ráadásul a film alapjául szolgáló sorozatot sem mutatták be Magyarországon. (A 42 millió dollárból készült komédia Amerikában már 134 millió dollárnál tart, de Amerikán kívül is eléri nemsokára az 50 milliót.)


Persze a hét többi premierfilmje még ennél is gyengébb teljesítményt nyújtott. Jason Statham jó szokása szerint itthon is elhasalt, A biztonság zálogát négy nap alatt 20 moziban csak 4 766-an nézték meg. Ez az ötödik helyre volt elegendő a toplistán. A hatodik helyet a hét harmadik nagyobb premierje, a 19 moziban játszott Keleti nyugalom - Marigold hotel szerezte meg 4 752 eladott jeggyel.


Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)