Szekeres Viktor

Végre itthon is rátalált a közönség A bosszúállókra

Az előző heti nagy esést követően a mostani hétvégén szinte alig csökkent a Magyarországon tapasztalható érdeklődés A bosszúállók iránt, így már 200 ezer néző fölött jár a film.

Itthon múlt héten csendesedni látszott A bosszúállók okozta hisztéria, hiszen a film annak ellenére vesztette el nézőinek jó részét, hogy nem akadt konkurenciája. Most hétvégén viszont Tim Burton világpremiert kapó új rendezése, az Éjsötét árnyak mutatkozhatott be, s produkált közepes teljesítményt 22 718 nézőt. Ez azonban nem igazán hatotta meg Joss Whedon képregényfilmjét, hiszen az érdeklődés iránta alig csökkent az ezt megelőző hétvégéhez képest, aminek köszönhetően 17 nap alatt 208 ezer nézőig jutott el a szuperhősös mozi.

Az időjárásnak is köszönhetően a többi listás film is nagyjából megismételte előző hétvégi produkcióját: a Csatahajó és a 21 Jump Street - A kopasz osztag nézőszáma mindössze 5-1%-kal csökkent, míg a negyedik Amerikai pite vagy a múlt héten bemutatott Keleti nyugalom - Marigold Hotel iránti érdeklődés még nőtt is. A hétvégi toplistát tehát A bosszúállók uralta 36 337 nézővel a már említett Éjsötét árnyak és a 21 Jump Street előtt. A hét másik premierje, a Nathalie második élete a nyolcadik helyet szerezte meg 2 837 eladott jeggyel.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • IMYke2.0.0.0 #1
    Mondom én... Avatar-szindróma az SG-n.