Ötvös Tibor

Hamarosan jön a Doctor Who: The Eternity CLock


A Doctor Who játékok eddig nem tartoztak az élvonalba, de a BBC Worldwide Digital Entertainment szerint a frissen bejelentett résszel mindez megváltozik.

Tegnap ugyanis a kiadó hivatalosan is leleplezte a Doctor Who: The Eternity Clock címet kapott alkotását, melyben a Földet kell megmentenünk és ehhez társunk, River Song oldalán kell utazgatnunk térben és időben. Ha valamit megváltoztatunk a múltban, akkor az természetesen kihatással lesz a jelenünkre és a jövőre is, így elég érdekes fejtörők várnak majd ránk.


Magából a játékmenetből még nem kaphattunk ízelítőt, de a fent megjelent teaser trailer is elég hangulatosnak tűnhet a rajongóknak. Mindenesetre várjuk a részletesebb információkat. A Doctor Who: The Eternity Clock jövő év elején jelenik meg PS3-ra és PC-re.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Grodt #2
    Látszik, h nem vagy rajongó. Ha az lennél fel sem merülne benned a kérdés, h a képernyőkímélő teaser-e. Persze, h az a Doktor már akkor elkezdte reklámozni ezt a játékot. :D
    Egyébként kíváncsi leszek rá. Én nagyon szeretem a sorozatot. Kíváncsi vagyok, h lesznek e ismerős arcok a filmből Songon kívül, na meg a Doktor, h fog kinézni.
  • wolruf #1
    Na most orbitális rajongó nem vagyok, láttam pár részt, de a fenti előzetesben a csillagos-száguldozós részen kívül semmit sem láttam. Ezt kb. tudta a win 3.1 aszteroida képernyőkímélője is. Vagy már az is egy teaser volt ebből? :)