Ötvös Tibor

Visszatér Larry, a nők bálványa

A Sierra egyik legsikeresebb sorozata volt a Leisure Suit Larry, melynek hőse egy apró termetű nőcsábász volt.

A hetedik epizód után azonban a széria már csak árnyéka lett önmagának, az eddig megjelent legutolsó részben, mely a Box Office Bust címet viselte már nem is Larryt, hanem az unokaöccsét irányíthattuk. A legújabb hírek szerint azonban végre visszatér a kultikus figura, méghozzá egy remakeben.



A Replay Games csapata ugyanis bejelentette, hogy készül a Leisure Suit Larry első részének feldolgozása, melyben semmin nem változtatnak. A megjelenítés, a humor marad, csak az egésznek feljavítják a grafikai megjelenítését (ahogy az a fenti képen is látszik). Ha sikeres lesz a 2012-ben megjelenő epizód, akkor szép lassan minden egyes résznek megkapjuk a HD-verzióját.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Anubys #3
    Resident Evil.

    Egyébként ezt nem lehet elb**zni. Max a mostani játékosközönségnek már nem fog annyira bejönni, mint a 20 évvel ezelőttinek.
  • hurkaur #2
    Uhum, hat ez szar lesz. Pirates-en kivul nem is ugrik be talan mas pozitiv remake-re pelda.
  • narumon #1
    Talán az első játék volt anno a PC-n amit anno végigjátszottam. Jó kis monochrome monitoron, talán XT-n, de lehet hogy 286-on. Nagyon nagy rég volt. Viszont így feljúítva ugyanaz lesz vele a gond mint a monkey island 1-el, hogy mai fejjel 1 óra alatt kijátszható. Bár szerintem a Larry1 ilyen egerős klikkelős módszerrel ha nem változtatnak semmin akkor lehet hogy 10 perc alatt. Alig volt benne pár helyszín ugyanis.