Ötvös Tibor

Csak letölthető formában jön az I Am Alive

Az I Am Alive első feltűnése óta sokakat izgat, ám a Ubisoft a 2008-as bejelentés óta szinte csak - a megjelenésre - negatívan ható intézkedéseket jelentett be a katasztrófa-akcióhoz.

Először is a bemutató után egy évvel bejelentették, hogy a program további finomításokra szorul és ezért késik a megjelenése, majd 2010-ben kiderült, hogy az eddig a fejlesztéssel megbízott Darkworks (Cold Fear) helyét a Ubisoft Shanghai eszi át. Azóta csend van az I Am Alive körül, de ma kiderült, hogy a teljesen az elejétől újrakezdett program az idén végre megjelenhet.



A rossz hír azonban az, hogy nem szabad egy Assassin's Creed vagy Splinter Cell szintű játékra számítanunk, hiszen Jade Raymond producer ma egy francia oldalnak elárulta, hogy az I Am Alive valamikor szeptember környékén végre megjelenik, de csak digitálisan letölthető formában. Ez annyit jelent, hogy csak az Xbox Live és a PlayStation Network hálózatában lesz elérhető.

Vagyis egy árkád program lesz az I Am Alive, melyből azért láttunk már valóban remekül sikerült alkotásokat, de jobban örültünk volna egy blockbusternek.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • enzim #10
    Az egész egy hatalmas kamu. Jade nem nyilatkozott a francia lapnak, ez csak az ő beteg viccelődésük volt, amiért később egy közleményben bocsánatot is kértek. Az Ubisoft pedig semmi ilyesmit nem mondott vagy tervezett.
  • IMYke2.0.0.0 #9
    Nagyon ismerős jelenség... vajh' honnan is... valami Alan... Alan...
  • nessboth #8
    Szerintem az igazság az, hogy nem akartak nagyot bukni. Az én elképzelésem az, hogy egy felemás mászkálós/ugrálós játék készült, ami minden tekintetben kerülte volna a feszültséget. Mert ugyebár a katasztrófajáték nem egy hálás téma...szerintem olyan dolgok lettek volna benne, hogy egyik párkányról átugrani a másikra, egy szűk folyosón egy törött csőböl ereszt a gáz, és a záró szelep pedig a torony tetején van és oda kell eljutni, úgy, hogy ki kell kerülni a fellobbanó lángokat...

  • DrTre #7
    Lehet, hogy ez eredeti szövegből kiderülne, de így ebből a cikkből kiindulva ez csak annyit jelent, hogy dobozosan nem lehet megvenni. Tehát pl Steam-en és társain fent lesz. A cikkből ez derül ki és nem az, hogy az arcad-ok közé kerül.
  • Narxis #6
    XD XD XD
  • Atkamon #5
    Ja, meg késleltetik az Assassin's Creed-et, ami a legnagyobb címük, fél évet...
  • BlagaSG #4
    Egy ígéretes játékot sikerült egy nem túl ígéretes játékká butítani...
    Persze lehet ez még jó, csak már nem az lesz amit anno ígértek
  • bino512 #3
    nem pc-s? XD végülis XD Splinter Cell
    Prince of Persia, far cry.... soroljam? XD ezek tényleg kicsi arcade cimek:D
  • Atkamon #2
    Hát, Ubisoft nem igazán PCs cég, van rá esély, hogy nem lesz PC-n szerintem.
  • Tinman #1
    "de csak digitálisan letölthető formában. Ez annyit jelent, hogy csak az Xbox Live és a PlayStation Network hálózatában lesz elérhető."

    Ez baromira nem jelenti azt, hogy PC-re nem jelenik meg.
    Ahogy azt sem jelenti, hogy Steam-en keresztül pl. nem lesz elérhető.

    "helyét a Ubisoft Shanghai eszi át"

    Át ne egye-e!