Csak letölthető formában jön az I Am Alive
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az egész egy hatalmas kamu. Jade nem nyilatkozott a francia lapnak, ez csak az õ beteg viccelõdésük volt, amiért késõbb egy közleményben bocsánatot is kértek. Az Ubisoft pedig semmi ilyesmit nem mondott vagy tervezett.
Nagyon ismerõs jelenség... vajh' honnan is... valami Alan... Alan...
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Szerintem az igazság az, hogy nem akartak nagyot bukni. Az én elképzelésem az, hogy egy felemás mászkálós/ugrálós játék készült, ami minden tekintetben kerülte volna a feszültséget. Mert ugyebár a katasztrófajáték nem egy hálás téma...szerintem olyan dolgok lettek volna benne, hogy egyik párkányról átugrani a másikra, egy szûk folyosón egy törött csõböl ereszt a gáz, és a záró szelep pedig a torony tetején van és oda kell eljutni, úgy, hogy ki kell kerülni a fellobbanó lángokat...
Lehet, hogy ez eredeti szövegbõl kiderülne, de így ebbõl a cikkbõl kiindulva ez csak annyit jelent, hogy dobozosan nem lehet megvenni. Tehát pl Steam-en és társain fent lesz. A cikkbõl ez derül ki és nem az, hogy az arcad-ok közé kerül.
Próbáltad már kikapcsolni, bekapcsolni?
Egy ígéretes játékot sikerült egy nem túl ígéretes játékká butítani...
Persze lehet ez még jó, csak már nem az lesz amit anno ígértek
Persze lehet ez még jó, csak már nem az lesz amit anno ígértek
nem pc-s? XD végülis XD Splinter Cell
Prince of Persia, far cry.... soroljam? XD ezek tényleg kicsi arcade cimek😄
Prince of Persia, far cry.... soroljam? XD ezek tényleg kicsi arcade cimek😄
"de csak digitálisan letölthetõ formában. Ez annyit jelent, hogy csak az Xbox Live és a PlayStation Network hálózatában lesz elérhetõ."
Ez baromira nem jelenti azt, hogy PC-re nem jelenik meg.
Ahogy azt sem jelenti, hogy Steam-en keresztül pl. nem lesz elérhetõ.
"helyét a Ubisoft Shanghai eszi át"
Át ne egye-e!
<#zavart2>#zavart2>
Ez baromira nem jelenti azt, hogy PC-re nem jelenik meg.
Ahogy azt sem jelenti, hogy Steam-en keresztül pl. nem lesz elérhetõ.
"helyét a Ubisoft Shanghai eszi át"
Át ne egye-e!
<#zavart2>#zavart2>
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.