10
-
enzim #10 Az egész egy hatalmas kamu. Jade nem nyilatkozott a francia lapnak, ez csak az ő beteg viccelődésük volt, amiért később egy közleményben bocsánatot is kértek. Az Ubisoft pedig semmi ilyesmit nem mondott vagy tervezett. -
#9 Nagyon ismerős jelenség... vajh' honnan is... valami Alan... Alan...
-
nessboth #8 Szerintem az igazság az, hogy nem akartak nagyot bukni. Az én elképzelésem az, hogy egy felemás mászkálós/ugrálós játék készült, ami minden tekintetben kerülte volna a feszültséget. Mert ugyebár a katasztrófajáték nem egy hálás téma...szerintem olyan dolgok lettek volna benne, hogy egyik párkányról átugrani a másikra, egy szűk folyosón egy törött csőböl ereszt a gáz, és a záró szelep pedig a torony tetején van és oda kell eljutni, úgy, hogy ki kell kerülni a fellobbanó lángokat...
-
#7 Lehet, hogy ez eredeti szövegből kiderülne, de így ebből a cikkből kiindulva ez csak annyit jelent, hogy dobozosan nem lehet megvenni. Tehát pl Steam-en és társain fent lesz. A cikkből ez derül ki és nem az, hogy az arcad-ok közé kerül. -
#6 XD XD XD -
#5 Ja, meg késleltetik az Assassin's Creed-et, ami a legnagyobb címük, fél évet... -
BlagaSG #4 Egy ígéretes játékot sikerült egy nem túl ígéretes játékká butítani...
Persze lehet ez még jó, csak már nem az lesz amit anno ígértek -
bino512 #3 nem pc-s? XD végülis XD Splinter Cell
Prince of Persia, far cry.... soroljam? XD ezek tényleg kicsi arcade cimek:D -
#2 Hát, Ubisoft nem igazán PCs cég, van rá esély, hogy nem lesz PC-n szerintem. -
#1 "de csak digitálisan letölthető formában. Ez annyit jelent, hogy csak az Xbox Live és a PlayStation Network hálózatában lesz elérhető."
Ez baromira nem jelenti azt, hogy PC-re nem jelenik meg.
Ahogy azt sem jelenti, hogy Steam-en keresztül pl. nem lesz elérhető.
"helyét a Ubisoft Shanghai eszi át"
Át ne egye-e!