Ötvös Tibor

Készül a Conan játék

Meglepően kevés játék készült, melyben a filmipar egyik leghíresebb barbárja a főszereplő.

Az Age of Conan sorozaton illetve a THQ elfogadható Conan című akciójátékán kívül semmi nem foglalkozik a népszerű hőssel. De ennek hamarosan vége. A Paradox és a Digital Development Management ma egy hivatalos közleményben tudatta a játékosokkal, hogy gőzerővel készítenek egy Conan játékot, mely azonban nem a jövőre mozikba kerülő filmet veszi alapul.



Az még titok, hogy pontosan mi lesz a történt és az is, hogy milyen stílust képvisel majd a barbár (valószínű külső nézetes akciójáték lesz). Mivel azonban Conan a '30-as években bukkant fel először, így rengeteg történet áll rendelkezésére a fejlesztőknek. De valószínű nem ez lesz az utolsó Paradox bejelentés, hiszen a Solomon Kane, a Kull of Atlantis és a Mutáns krónikák franchise is a csapat birtokában van.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • gab0ca #5
    A 2004-es játék tényleg jó volt, csak nem ártott, ha volt hozzá egy gamepad otthon. Viszont, ami nagyon tetszett benne, hogy zeneileg abszolút sikerült visszahozni a film hangulatát.
  • Seth #4
    Igen, vállalható volt :D
  • grebber #3
    Na frankó csak tuti only konzol :(
  • MPZS #2
    azvolt valóban...leszámítva kisebb hibáit...
  • Tinman #1
    A 2004-ben PC-re is megjelent akciójáték "Conan" címmel meglepően kellemes cucc volt... aki végigtolta erősítsen vagy cáfoljon meg.