Ötvös Tibor

Bezárt a Tron: Evolution fejlesztője

Szerintem senkit nem ért különösebb meglepetésként a mai közlemény, melyben a Disney Interactive Studios tudatja a rajongókkal, hogy bezáratta a Propaganda Gamest.

A csapat utoljára a 2008-as Turok remakekel volt képes anyagi - és kisebb kritikai - sikert elérni, ám azóta csak két törölt játék (a Turok 2 és a frissen, szinte az utolsó simításoknál kivégzett Pirates of the Caribbean: Armada of the Damned) és egy kétes minőségűre sikeredett Tron: Evolution köthető a nevéhez. Az egeres cégnek pedig elfogyott a türelme és mától nem létezik a Propaganda Games.



Ugyanakkor adja magát a kérdés: valóban megéri a Disneynek, hogy két ekkora franchise csak úgy parlagon heverjen? Most a Turokra és a Karib-tenger kalózaira gondoltunk, melyek értő kezekben biztosan képesek lennének meggyőzni a rajongókat. Mindenesetre kevés az esélye annak, hogy például a milliós rajongótáborral rendelkező Turok folytatódjon.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Jude666 #6
    vadafak?
    Senki sem mondta, hogy hivatalos.
    Inkább nem írtam le, mert akkor pár czionista náczivadász egyből elkedzdene " ráááááááásztááááázni"
  • Zolivok #5

    (Ez a szöveg cenzúrázva van az Alkotmánybíróság 1992-es (V. 26) 503/30. paragrafus súlyos megsértésének következményei miatt) <-- ez hol lenne már hivatalos
  • Jude666 #4
    Én ki nem állhatom a diznit.
    Ha tehetném tarkón lőném az összes producereiket.




    (Ez a szöveg cenzúrázva van az Alkotmánybíróság 1992-es (V. 26) 503/30. paragrafus súlyos megsértésének következményei miatt)






  • akyyy #3
    sóhaj
  • bertino #2
    plusz a disney vlszleg eleg jol tudja, mi eri meg nekik, hogy legyen es mi nem.
  • funkyman #1
    A gagyi Tron Evo után nem fog hiányozni a propaganda games.