Ötvös Tibor

Játékot készít a sitten Wesley Snipes

Amerika a lehetőségek hazája, hiszen hol máshol fordulhatna elő, hogy egy adócsalás miatt elítélt embert játékfejlesztő cég keres meg azzal, hogy segítsen nekik egy program megalkotásában.

Wesley Snipes-szal épp ez történt meg. Az elítélt színész jelenleg is börtönbüntetését tölti, amit több millió dolláros adócsalás miatt róttak ki rá, de közben már "fizetős" állást is kapott. A Lapland Studio ugyanis felkereste a színészt, hogy "ha már úgyis ráér", akkor segítsen nekik a Dubbed Julius Styles: The International című program fejlesztésében.



A játék a 2013-ban, Snipes szabadulása után elkészülő The International adaptációja lesz, mely elsősorban iPhone és iPad platformokra jelenik meg, de később mindenen (köztük PC-n is) elérhető lesz. "A Julius Styles mind a stratégia mind pedig az akció rajongóknak kellemes kikapcsolódást nyújt majd" - állítja a színész. "Szeretem az olyan programokat, amely megtornáztatja a reflexeimet és az agyamat."

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Tower Guard #7
    Snipes meg eljátszhatja a Vitathatatlant igazából :D
  • Tower Guard #6
    Gyurcsány egy 4-es metró szimulátort készítene a börtönben, ha létezne igazságszolgáltatás :)
  • Bordapapa #5
    Túlélőset. :D
  • bigjoe #3
    Érdekes, ha a tv-ben híradót nézek szinte csak adócsalást látok. (Autópálya, 4-es metró, bkv, stb) És szinte senkit sem ítélnek el.. Ez az USA-ban is hasonló lehet.. És itt a színészünk kishalnak számít gyakorlatilag áldozat..
  • NovaTerra #2
    Nem egy adócsalás miatt elítélt embert kerestek meg, hanem egy akciófilmsztárt, akit történetesen elítéltek adócsalásért.
  • bino512 #1
    ha van ideje miért ne.