MTI

Városfejlesztési ötleteket vár az IBM

Városfejlesztési ötletekre hirdetett videopályázatot az IBM Magyarország. A Smarter Cities versenyre a magyar Facebook-használók jelentkezhetnek mobiltelefonnal vagy webkamerával készült pályamunkákkal.

A legfeljebb kétperces felvételekben a jelenlegi városi élet problémáit és azok lehetséges megoldásait mutathatják be a pályázók. Fontos, hogy a felvételek a profi eszközök mellőzésével készüljenek, mert a zsűri nem a látványos effekteket, hanem a tartalmat értékeli - közölte a verseny kiírója. A Smarter Cities videoverseny célja, hogy megtalálja azokat az újító szellemű, kreatív megoldásokat, amelyek hozzásegíthetnek a hatékonyabban működő, élhetőbb városok kialakításához.

A pályázat részletei és a jelentkezési feltételek a közösségi oldalon a www.facebook.com/IBMMagyarorszag címen találhatók. A szeptember 19-ig beérkezett videókat a magyar internetes közösség neves bloggereiből és szakembereiből álló zsűri értékeli, a legjobb három pályázatot értékes nyereményekkel jutalmazzák. Azok, akik nem indulnak a pályázaton, de a Twitteren és a Facebookon megosztják a verseny hírét, szintén értékes ajándékot nyerhetnek.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!