SG.hu

A Xerox kezeli az IBM dokumentumait

Az IBM a Xeroxot bízta meg nemzetközi képalkotási és dokumentumkezelési feladatainak ellátásával.

A Xerox dokumentumok millióit fogja beszkennelni és digitális formában megjeleníteni az IBM és ügyfelei számára a két vállalat között létrejött nemzetközi megállapodás értelmében. A Xerox az IBM nemzetközi technológiai szolgáltatásokat kínáló egyik üzletága, az IBM Managed Business Process Services (MBPS) első számú képalkotási partnereként nyújt ezentúl szolgáltatásokat a társaság számára.

Az IBM MBPS különböző munkaterületek, például a pénzügy és könyvelés, a humán erőforrások, az ügyfélkapcsolat-kezelés, valamint a bérszámfejtés és költségelszámolás háttérműveleti feladatait automatizálja és szabványosítja. A Xerox nemzetközi dokumentumkezelő megoldásainak segítségével az IBM ügyfelei digitálisan hozzáférnek majd a jelenleg papíron tárolt információkhoz. A szolgáltatás előnyei között szerepel a gyorsabb dokumentumkeresés és -elérés, a továbbfejlesztett minőség-ellenőrzés, valamint az alacsonyabb tárolási, közmű- és leltárköltségek.

"Az együttműködés jelentősen növeli szolgáltatásaink értékét, segíti az ügyfélkör folyamatos bővülését, és a költségek csökkentésével hozzájárul versenyképességünk megőrzéséhez. A két cég üzleti szakértelme megnövekedett költséghatékonyságot és gyorsabb reakcióidőt eredményez ügyfeleink munkafolyamataiban" - mondta Larry Huffman, az IBM MBPS nemzetközi üzleti szolgáltatások szállításáért felelős elnökhelyettese.

A Xerox szkennelési, képalkotási és tárházközpontokat üzemeltet szerte a világon, Brazíliától elkezdve Japánon, Románián, Spanyolországon, Hollandián és az Egyesült Királyságon át Észak-Amerikáig. "Az átfogó és megbízható dokumentumkezelés elengedhetetlen a vállalatok hatékonyságának növeléséhez. Ha a Xerox nemzetközi képalkotó és dokumentumkezelő szolgáltatásait egyesítjük az IBM üzleti folyamatokat kiszervező tevékenységével, akkor olyan hatékony kombinációt kapunk, amely versenyelőnyt és a befektetések megtérülését biztosítja" - hangsúlyozta Stephen Cronin, a Xerox Szolgáltatások üzletágának elnöke.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!