MTI

A Google autójára támadtak Németországban

Megrongáltak egy, a Google Street View szolgáltatásához használt autót Németországban, ahol nagy ellentábora van az internetes óriás utcamegfigyelő programjának.

A Google fekete Opeljének kiszúrták a kerekeit, és elvágták a kocsira szerelt nyolc kamera kábeleit - közölte Oldenburg város rendőrségének szóvivője. A cég munkatársa üzenetet talált a szélvédőn, amelyen az állt, hogy ne üljön a volán mögé, mert laposak a kerekek. A Google Németországban idén indította el a Street View szolgáltatást, amely már 19 országban - többek között az Egyesült Államokban és Franciaországban - működik.

A program keretében a most megrongált autóhoz hasonló járművek róják az utcákat, hogy minden szögből felvételt készítsenek az internetes "világjáróknak". Németországban azonban nem kedvelik a megfigyelő szolgáltatást, ezt többen a náci, majd az azt követő szocialista diktatúra számlájára írják.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
 • bakagaijin #5
  Az a wunderbaum a képen azért nagyon ott van :). sry, off-topic.

  Az egyébként megoldás lenne, hogy full üres utcákat mutassanak csak? Tehát semmi autó, semmi járókelő, stb.
 • Nazir #4
  És tényleg....
 • Pluto #3
  ja, az agyhatalmak...
 • cateran #2
  Ohh igen..az Axis of Idiotism egyik tagja megmutatta mit tud..(U.S.A.,U.K.,Nemetorszag,Franciaorszag..itt talalhato a vilag agyhalott idiotainak tulnyomo tobbsege)
 • Pluto #1
  idióták