Ötvös Tibor

Nincs tervben az Elder Scrolls V

A Bethesda manapság a Fallout 3 és kiegészítői kapcsán tűnik fel a híroldalakon, ám a poszt-apokaliptikus akció-RPG befejezése után már megindultak a találgatások a következő projekttel kapcsolatban.

A legtöbben az Elder Scrolls világában játszódó Oblivion 2-re tippeltek, ám a fejlesztők a Fallout 3 DLC-k mellett semmit nem nyilatkoztak eme témában. Egészen a mai napig, amikor is Todd Howard, Bethesda vezetője kiállt a nyilvánosság elé és kijelentette, hogy nem terveznek újabb játékot az Elder Scrolls világban.



Ám utána gyorsan hozzátette, hogy ez csak a jelenre vonatkozik és azt is elárulta, hogy már dolgoznak a következő nagy projektjükön, de részleteket még nem mondhat a dologról. A pletykák szerint utóbbi egy MMO lesz, de ezt még senki nem erősítette meg. Várjuk a hivatalos bejelentést.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • kisb92 #5
    Basszus, mekkora hülység ez a cikk. Teljesen hamis, valótlan dolgokat és félreértelmezéseket ír le - persze csak annyiban amennyiben a linkelt szöveg a helyes.
  • Flora2 #4
    Hát a belinkelt szöveggel kicsit másképp néz ki a hír, de azért még az sem teljesen megnyugtató.
    Csak ülök itt, mint akit jó erősen fejbe vertek. Én azt hittem, már félig kész van! Nem tudom elképzelni a 2010-es évet TES V nélkül. Nagy fehér lyukat látok a jövőben TES V nélkül.
  • haxoror #3
    CSak hogy tisztább legyen a kép
  • IMYke2.0.0.0 #2
    MMO: na, akkor már előre felejtős számomra.
  • Juszufka #1
    Úgy látszik ez az Oblivion 2 visszatérő hülyeség itt. A következő rész Elder Scrolls 5 lett volna, és nem volt még két játék a sorozatban, mely ugyanazt az alcímet kapta volna.