Ötvös Tibor

The Dark Knight előzetes és kezdő képsorok

A mozis felvétel után a Warner - egy nap késéssel - kitette a netre a The Dark Knight trailert - kiváló minőségben. Ráadásként az újságíróknak levetített hatperces jelenetsort is rögzítette valaki, amely szintén felkerül a világhálóra.

A héten felkerült a netre a Will Smith-féle I Am Legend premierje előtt vetített The Dark Knight első előzetese. A kamerás felvétel elég satnya minőség - vagyis iszonyat rossz -, ám Heath Ledger kacaja és játéka még így is megfogta az embert. Nos, jó hír a rajongóknak, hogy a Warner Bros. kitette a netre a kiváló minőségű trailert.


A remek minőségű trailer...

Az előzetes egyértelműen Ledger Jokerét állítja a középpontba és már most elkönyvelhetjük, hogy a színész bizony iszonyatos nagyot fog alakítani. A jelek szerint a The Dark Knight gonosza egy vihogó pszichopata lesz - pont olyan, mint a képregényekben is volt.


...és a hat perces kezdet.

Sajnos még fél évet kell várni a bemutatóra, hiszen az csak 2008. július 18-án esedékes. Ám további jó hír a rajongóknak, hogy a csak és kizárólag újságíró kollégák számára levetített 6 perces kezdő jelenetsort is feltette valaki a netre, melyet itt lehet megtekinteni.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
 • Andrews2007 #11
  Azt én is hallottam hogy Rébusz benne lesz de csak a vége fele. De ez se tuti. Ezek csak pletykák egyelőre Blikk szinten.
 • znono #10
  A félreértések elkerülése végett, azt olvastam, hogy benne lesz rébusz, is.A film elején állítólag Gordon, Dent, Batman éppen arról vitáznak, melyiket kell elkapni előbb.Feltűnik majd madárijesztő és Dent a végén kétarc lesz, mivel elkészítették a maszkját a Dark Night forgatása alatt.
 • Andrews2007 #9
  Rébuszt szerintem látjuk még vagy a 2. vagy a 3. ban. :)
 • gErIbÁ #8
  Rébuszról nem is beszélve kiváncsi lennék ki alakítaná rébuszt
 • Darth Sith #7
  Tim Burton egy gótikus, abszolút nem reális világban ábrázolta batman-t, míg Nolan egy realisztikus, valós világba ültette a történetet. Próbál hű maradni a képregényekhez, az eredeti ábrázolás módhoz, pl. ahogy a beings-ben Batman lóg a falon a sikátorban és fülel, tisztára mint a képregényekben. Joker is végre egy pszichopata gyilkos. Félre értés elkerülése végett, Nicholson nagyon jól alakította jokert, csak az egy másfajta joker volt. Ez egy igazi, őrült, sorozatgyilkos. Szerintem nagyon elvan találva.

  Továbbá remélem nem a 3. rész lesz a befejező epizód, mivel én azért szeretném végre ebben, a reális környezetben is látni a pingvin embert, Mr.Freeze-t, stb... :)
 • floatr #6
  Hááát nekem kissé hiányzik a Tim Burton-féle látványvilág, és itt nem a gagyi papundeklire gondolok...
 • zero977 #5
  Nolan a legjobb rendezővé nőtte ki magát !
  Iszonyúan jól kézbe tartja a sztorit és a színészeket !

  Most komolyan , ki hitte volna hogy a Lovagregény szépfiúja hátborzongató JOKER lesz ?
  A selypítő, pöszi, pszichopata hangjától szó szerint kiráz a hideg !
 • Magoo #4
  Harvey Dent lesz benne javarészt aki a legvégére átalakul Kétarccá! De az ő karaktere csak a 3. részben kerül előtérbe! (ami asszem záróepizódként is funkcionál majd)
 • dalton38 #3
  De ebbe bent lesz kétarc de csak a végén állítólag!majd kiderül én nagyon várom már iszonyat lesz benne Joker!!!
 • gabr #2
  Nem, csak Harvey Dent! Azaz ebben a részben még nem lesz kétarc!