Ötvös Tibor

Bale harmadszor is Batman lesz

Még nem is nézhettük meg a The Dark Knight címet kapott Batman-filmet, a készítők máris az újabb részen dolgoznak. Eddig két dolog dolog biztos: Christian Bale harmadszor is magára ölti a denevérjelmezt és 2010-ben mutatják be a részt.

Hamarosan a mozikba kerül Christian Bale és Russell Crowe első közös filmje, a klasszikus western feldolgozása, a 3:10 to Yuma. Bale a sajtóvetítés után tartott nyilatkozatában elárulta, hogy a 2005-ben sikeresen felélesztett Batman-franchise 2010-ben új tagot kap.



Ezután a színész - sokak megnyugtatására - közölte, hogy a trilógia záró darabjában is ő alakítja majd Denevérembert. Az ellenfelekről eddig csak annyit tudni, hogy a The Dark Knight című részben még jó oldalon álló Harvey Dent a harmadik részben már Kétarcként tör egykori barátja életére.

Ám a rendező, Christopher Nolan hozzáállását tekintve nem csak egyetlen rosszfiúval kell megküzdenie Bruce Wayne-nek. Ám az, hogy a Memento direktora képes egy több szálon futó képregényfilmet jól levezényelni (sajna Sam Raimi ezt nem tudta megtenni a Pókember 3-ban), csak jövő nyáron derül ki.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Havok #6
    TRILÓGIA hány része is van 6-7...
  • ffxi #5
    De az nem Kate Besinsale c1ck0-ja? hhmm...
  • LCO #4
    Kicsit előreszaladtak a hírkészítők...
  • DoctorJohnson #3
    helyes helyes
    a Nolan&Bale párostól én szivesen nézek bármit
  • immovable #2
  • Skeez #1
    ...c1ck0...