Ötvös Tibor

The Dark Knight infók

A minap pár spoileres infó látott napvilágot a bemutatásra váró The Dark Knight című képregényfilmből. Azért akkora veszély nem fenyeget senkit, hiszen a sztoriból továbbra sem tudni meg semmi extrát.

Nemrég mi is beszámoltunk róla, miszerint az I Am Legend IMAX-verziója előtt lesz látható az első kisfilm a Christopher Nolan rendezte The Dark Knight című képregényfilmből. Nos, ma újabb infók láttak napvilágot, ám a sztoriról továbbra sem tudni semmit.



Lássuk a tényeket. Először is Denevérember a sztori folyamán eljut Hong Kongba, ám azt nem tudni, milyen okból. Az IMAX mozikban vetített kisfilm az előzetes hírekkel ellentétben nem hét, hanem csak öt perces lesz. Denevérember új maszkjában egy Bat-Sonar opció is be lesz építve, melynek használatakor a szemek fehérré változnak.

"Az egész nem egy Joker: Kezdődik! lesz" - kezdte Nolan. "Ugyanis nem azt fogjuk elárulni, hogyan vált Joker azzá, ami. Az öt perces kisfilm alatt azt mutatjuk be, hogyan lett a kisstílű gengszterből a város legveszélyesebb bűnözője."

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Yoshimitsu #21
    Furák vagytok mind. :D

    A Batman az mese, nem valóság. :D MIért kéne reálisnak lenni? Viszont van belőle képregény ahhoz nem ártana valamelyest igazodni, de ezzel a szokással már régen is szakítottak nem csak most. De már a Kezdődikben is olyan BAtmobil volt ami soha sehol. Akkor mostmár meg úgy is mindegy. És egy filmben ami ráadásul képregény alapokony nyugszik bármit csinálhat a sav az arcával amit csak a fantáziátok elbír. :D

    Mondjuk a régi batman filmetől lehetne reálisabb természetesen. de azért mégicsak annyira lehet egy batman reális mint a Szellemlovas. Klasszikus Amerikai Szuperhős témás mese...
  • Quantumleap #20
    De azon a fórumon, mint tényt írták vagy csak találgattak? Ha már realisztikusságról beszélünk, az ember szája kibírja, hogy rendszeresen felvagdossák? És a régi filmben és a képregényben Jokernek fontos momentuma volt, hogy attól őrült meg, hogy meglátta magát, mivé változott. Így szerintem nehéz lesz visszaadni a karakterét.
  • Kozma89 #19
    Valamelyik fórumon olvastam ,már nem tudom hol, de elég csak ránézni a képre, a nyaka bőr színű, nézd meg a többi képet is amit lentebb linkeltem. A Batman kezdődik reális volt és ez is az lesz. Márpedig a realitásba sehogy nem fér bele az, hogy valakinek zöld haja, fehér arcbőre és ilyen vigyora legyen sav hatására… Én elég nagy fan vagyok, akiket megkérdeztem eddig (szintén fan vagy csak szereti a Batman filmeket) mind azt mondták, hogy ezen a vonalon kell tovább vinni a filmet. Harvey Dent viszont tényleg savtól lesz Kétarc, az imdb.com írja Salvatore Maroni maffiavezér karakterét a filmben, ő volt aki a képregény szerint leöntötte őt savval.
  • Quantumleap #18
    Most olvasom, hogy Joker Jokerré válásáról lesz egy hétperces rövidfilm január 4.-től.
  • Quantumleap #17
    Ez még nyugodtan lehet savmarás következménye. Amúgy lehet, hogy számodra nem lenne bukta, de a többség a savmarta Jokert várja, és egyben azt is, hogy visszaemlékezésben láthassuk az átalakulását. Én is amúgy a realizmus híve vagyok, de a te verziód szvsz a ló másik oldala lenne. De tényleg, hallottad valahol vagy csak találgatsz?
  • Kozma89 #16
  • Kozma89 #15
    Amúgy nem tudom mértlenne bukta... ez igy sokkal reálisabb és jobb
  • Kozma89 #14
    Kétarc nem, ha a többi képet megnézed akkor láthatod hogy a nyaka se fehér...
  • Quantumleap #13
    Ezt meg honnan a fenéből vetted? Olvastad valahol vagy csak te gondolod? Kötve hiszem, hogy így lenne, mert ez garantálná a buktát. Ilyen alapon Kétarc is majd festegetni fogja a fél arcát, mi?
  • Kozma89 #12
    Csak a képregényben illetve a Burton/Schumacher (1-4) féle Batman sagaban lehetett az, hogyha valaki beleesik egy akármilyen vegyszeres tartályba attól neki zöld haja, hipó képe, és természetellenes mosolya legyen. A Batman kezdődik-ben reális dolgok vannak és ez a Dark Knightban is így lesz, Joker sminkeli magát, pengével hasítja fel a saját száját.

    http://www.sg.hu/cikkek/54377/van_kepunk_hozza_the_dark_knight

    látszik, hogy el van kenődve a smink…