Ötvös Tibor

Van képünk hozzá: The Dark Knight

Újabb képek és egy moziban felvett trailer érkezett meg a napokban. A képeken először tűnik fel Harvey Dent, azaz Kétarc, az előzetest pedig az I Am Legend premierjén rögzítették - a Warner Bros. természetesen nem ugrál örömében a "lopás" miatt.

Klikk ide! Klikk ide!

Vannak filmek, amikről egyszerűen már nincs mit írni. A The Dark Knight is ilyen. Minden egyes mozzanatot, minden lépést nyomon követtünk és a lehető leghamarabb be is számoltunk róla. Így most minden további mellébeszélés nélkül nézzük az aktuális képeket.

Eddig nyitott kérdés volt, hogy Joker mellett vajon Kétarc illetve Madárijesztő is felbukkan-e a filmben. Nos, mostanra mindkét kérdésre megkaptuk a választ. A Batman: Kezdődik! egyik főgonosza egy amatőr felvételen már korábban lebukott, Harvey "Kétarc" Dent pedig a ma kiadott képeken bizonyítja létét.



Emellett kikerült a netre egy, az I Am Legend vetítése előtt lejátszott trailer is, mely természetesen nem hivatalosan került ki a moziból. Sajna a minőség elég gyatra, ám Heath Ledger őrült Jokere még így is átütő erővel hat. Amint lesz jobb minőségű trailer, rögtön feltesszük.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Polkino #17
    Azért ezt a két fake képet igy benyalni elég gáz dolog. Meg madárijesztőről sem tudni semmit csakhogy talán őt látták egy amatőr videóban.
    De a film az odab@sz majd.
  • slickboy #16
    Ez valami überfasza film lesz. Várjuk, várjuk!
  • Andrews2007 #15
    http://www.drfoster.f2s.com/

    http://atasteforthetheatrical.com/

    Na így reggelre megérkezett a HD minőségű The Dark Knight trailer.
  • Polkino #14
    Innen egyébként már tölthető is a rendes videó: http://bigkahuna.blog.hu/2007/12/17/the_dark_knight_trailer_hivatalosan_jo_m
  • Satipo #13
    Nem kell mindenen felkapni a vizet... Ha történész lennék és Mussiliniről írnék egy cikket, amiben hibás évszámot adok meg kettejük első találkozásának időpontjaként, akkor nyugodtan írd, hogy "hajrá Satipo"! ;) Én is azt hittem először, hogy a képek igaziak, de utánanézte ma dolgoknak, ezt a cikk írói elfelejtették.
  • Jim Kirk #12
    A Fekete dáliából... egy kicsit átdolgozva. Így teljes. ;)
  • Jim Kirk #11
    Azok hát. Mindkét kép a Fekete dáliából van. SG SUX!
  • 1Obi1 #10
    Ez a "van képünk hozzá" régen vicces volt, de az hogy minden hír címéhez beteszitek már unalmas.
  • Loverman #9
    na ha erre azt mondom hogy mikor találkozott Bethlen Gábor Mussolinivel először és nemtod akkor Hajrá Satipo? Az ember nem tehet olyan dolgokról amit NEM TUD. de úgylátszik ilyen kis arrogáns emberke lennél te.
  • Loverman #8
    ez nem gagyi, ez élethű XD