Ötvös Tibor

A Metamorfózis csak DVD-n jön

Úgy tűnik a hazánkban forgatott Metamorfózis végül mégsem jut el a mozikba. A Christopher Lambert főszereplésével forgatott horror ugyanis végül csak DVD-n jelenik meg.

Először 2006 októberére ígérték a Paradigmafilm munkatársai a német-magyar-angol-osztrák-kanadai koprodukcióban készült Metamorfózis című horror bemutatóját. A Christopher Lambert főszereplésével végül be nem mutatott filmben számtalan magyar sztár is szerepel. Többek között Kern András, Szabó Győző, Ganxsta Zolee és Kulka János is feltűnik majd a horrorban.



A tavalyi bemutatót végül a szintén nálunk forgatott A harag napja című borzalom bukása miatt tolták el ismeretlen időpontra. A héten azonban végre megkapta a premier a hivatalos dátumot: 2007 decembere - ám csak DVD-n. Bizony, több, mint egy éves halasztgatás után a Metamorfózis hazánkban - és feltehetően a világ többi táján is - csak és kizárólag DVD-n lesz elérhető.

A 8 millió euróból forgatott film mozis karrierje még nincs letudva, hiszen egy internetes portálnak adott interjúban a producer, Hábermann Jenő elárulta, hogy nem elképzelhetetlen a DVD megjelenése után egy esetleges mozis bemutató sem.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Skeez #3
    Kár erről még cikket írni is kár(L) ...
  • matt taylor #2
    Még DVD-n is kár kiadni :D
  • chronos75 #1
    Hú ez egy ordenáréság.. Akár uwe bátyó is csinálhatta volna. Én még 950 ft-ot se adnék a dvd-ért. Anno véletlen letöltöttem az R1-es dvd ripet és mutogattam mindenkinek elrettentésül... Gáááz.