Ötvös Tibor

Készül az Underworld 3

Végre érkezett pár érdemleges információ a tervezett Underworld 3-ról. Az új epizód egy előzményfilm lesz, melyben a Vérfarkasok és Vámpírok között feszülő ellentét gyökerét ismerhetjük meg.

Eddig két részt ért meg a részben hazánkban forgatott Underworld franchise. A Vámpírok és Vérfarkasok közötti háborút bemutató széria elég sikert ért el ahhoz, hogy pár éven belül trilógiává bővüljön. Nos, ma megérkezett az egyelőre csak Underworld 3 munkacímen futó új epizód sztorivázlata.



A harmadik epizód nem az Evolúció után, hanem az első epizód előtt pár száz évvel játszódik majd. Majd 600 évvel ezelőtt egy fiatal Vérfarkas, név szerint Lucian lett a vezére a Vámpírok elleni küzdelemnek. A vérszívók királya, Viktor ugyanis rabigába hajtotta fejüket, ám saját lánya, Sonja segítségével a Vérfarkasok fellázadnak és megpróbálják kivívni szabadságukat.

A filmben visszatér Bill Nighy Viktor, Michael Sheen pedig Lucian szerepében. Sonja alakjában Rhona Mitra lesz látható. A filmet Len Wiseman ezúttal csak producerként jegyzi, a rendezést Patrick Tatopoulo vállalta el.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Librarian #6
    Underworld gagyi tucatfilm, tíz év múlva senki nem fog rá emlékezni...
    Egyszer max elmentek, aztán ennyi. Semmi pláne.
    Nekem az egyben is egyedül ez a Lucien pofa tetszett, de a kettőben már a főgonosz is szar volt.
  • ffxi #5
    Nem lesz Backinsale? Ez szentségtörés az Underworld számára :(
  • GErYkE83 #4
    Jó volt mind2 rész amit sajnálok, hogy nem Len Wiseman fogja rendezni, ami aggódásra ad okot. - Cate Backinsale ami rátesz még 1 lapáttal, Lússönt pedig szerencsére ugyanaz a színész fogja játszani ennek örülök, Zita sztem nem lesz benne elmondása szerint utálja a horrorokat+ az erőszakot...jól állt neki a vámpírszerep ez nem vitás
  • Zaraki Kenpachi #3
    Vajon Görög Zita benne lesz?
    AZ első részben kapott 4-5 másodperces szerepet
    Második részben már kb 10 perces szerepet és még harcolt is (de jól nézett ki a vámpír szemekkel és fogakkal :D ).
    Mind kettő rész nagyon jó volt,
  • koschwarz #2
    pont egy hete néztem meg az első kettőt, és szart vártam, ehhez képest pozitívan csalódtam, sőt az evolúció különösen tetszett.

    most kivételesen még az előzményfilm ötletét is jónak tartom, mert nem volt teljesen világos számomra az első és a második rész kicsit eltérő visszaemlékezései miatt, hogy végülis ki és miért kezdte a háborút. igaz eredeti nyelven felirat nélkül néztem és lehetséges hogy egy-két mondatot félreértettem.
  • Reinhardt #1
    Köszi :D

    Ha jól értem ebben nem fog szerepelni kedvenc feszülő rucis vámpírunk (nem, nem a Penge).