Ötvös Tibor

Aki bújt, aki nem - harmadszor

Trilógiává bővül a mérsékelt sikert aratott Jeepers Creepers - Aki bújt, aki nem franchise is. Az író-rendező Victor Salva ugyanis a drámai Arc folytatása után elkészíti a horrorfilm harmadik, befejező epizódját is.

A horrorrajongóknak bizonyára nem cseng ismeretlenül Victor Salva neve. A férfi felelős a mérsékelt sikert aratott Jeepers Creepers - Aki bújt, aki nem franchise megteremtéséért és nem mellesleg a remekül sikerült Arc című drámáért is. Nos, a rajongóknak jó hír, hogy a hírek szerint Salva mindkét filmjét folytatja.



Az Arc az író-rendező Szörnyeteg-trilógiájának első darabja volt, mely hamarosan új résszel bővül. A címe Entity, de ennél többet jelenleg nem tudni róla. A Jeepers Creepers harmadik része kapcsán sem vagyunk elárasztva információval.

Jelenleg az MGM még nem döntötte el, hogy mozikba vagy egyből DVD-re forgatja le a záró epizódot. Mindenesetre Salva elkezdte már a sztori megírását és dolgozik a tervezett The Creeper sorozaton is.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • stargatelost #9
    "Ha így van, akkor én láttam ennek a sorozatnak a 2. részét"

    ebből következtettem arra, hogy nem láttad az elsőt, mivel egy szóval sem említetted, sőt, inkább a hsz-edből ez jött le, hogy nem láttad...
    de akkor én kérek elnézést...

    és nem verem a mellem, csak a te hsz-edből vezettem le általánosan a következtetésemet, hogy nincs értelme filmet második (x.-edik) résszel kezdeni...
    és a hangnemet meg kikérem magamnak...

    és igaz, hogy alig van köze az elsőhöz, de ennek ellenére nem baxták el, van olyan folytatás film, amit úgy el csesznek, mint az állat...
  • slickboy #8
    Kijukadni? Ááááá! Nézz utána a Hejesírási Szótárban ;)
    Nagyon jó kis horrorsorozat ez. Valóban a második része kissé gyengébb színvonalú, de a szörnyeteg maszkja még mindig nagyon ott van. Azért is jó film mert kevés a CGI benne, inkább valódi trükköket dobtak be. Oké ez a valódi trükk egy kicsit fából vaskarika, de értitek mire gondolok. Mérsékelt siker? Kit izgat, nem az egyetlen értékmérője egy filmnek!
  • Rotcsa #7
    Hopp! Elnéztem a válasz címét! Most biztos mindjárt jössz, és vered a melled, mi?? Csak hajrá!
  • Rotcsa #6
    Honnan veszed, hogy nem láttam az elsőt?
    Te biztos valami más hsz-t olvastál, mert én ilyet nem írtam! A rák meg a tengerben, folyóban, vagy fazékban van, nem itt! :)

    Ha nem vetted volna észre Te nagyokos arra akartam kijukadni, hogy régen láttam, és ezért nem emlékszek rá olyan pontsan, de én is úgy tudom, hogy megjelent, csak ezt akartam tudani a legelső hozzászólóval! Amúgy meg mint folytatás nem jó a 2. rész, mert az elsőhöz szinte semmi köze, ebbe virs lee-nek iaza van. De nekem ettől függetlenül tetszett a 2. rész is.
  • virs lee #5
    A Jeepers Creepers 1. k. jó film volt (az utolsó 5 percet leszámitva), frankó para horror. De a 2. rész egy nagy szar, kb. semmi köze az 1-hez, csak egy tipikus tinihorror szar.
  • stargatelost #4
    jóvanmá
    igen, szinkronos volt, én is úgy láttam
    sosem értettem azt, aki egy filmet nem az első résszel kezdi el megnézni...mi abba a jó? az hogy nem vágod mi a rák van? na mind1...not my problem

    amúgy a második rész sztem korrekt folytatás volt, remélem ez is lesz majd annyira jó
  • Rotcsa #3
    Valami madáríjesztőnek álcázta magát és pont ilyen randa volt mint a képen meg pont ilyen szövetkalap volt rajta a filmben.
    De lehet,hogy nem is volt szinkronos, csak én emlékszek úgy?? meglehet!
    Ha így van, akkor az előbb nem írtam semmit! :P :)
  • Rotcsa #2
    Ha jól emlékszem ennek a sorozatnak a 2. részében egy pokoli denevér vagy mi van, ami minden y. év y. hónapjának y. napján eljön a pokolból, hogy egyen??
    Ha így van, akkor én láttam ennek a sorozatnak a 2. részét, mégpedig szinkronosan! Jó film volt, néhol rendesen megijjesztett. pl: mikor a kukoricaültetvényen széttárja a szárnyait! :D
    De mondom nem tudom, hogy arról a filmről van-e szó. Ha igen, akkor nem tudom hogy láthattam magyar szinkronnal a 2. részt.....
  • xido #1
    Remek hír...pláne annak fényében,hogy máig elfelejtették itthon kiadni a 2.részt:))