Szekeres Viktor

Fűben utazik az Olsen-iker

Miközben a magukat régi tévésorozatokkal és a rengeteg videófilmmel megkereső Olsen-ikrek a moziban semmi eredményt nem tudnak felmutatni és inkább bulvárügyeikkel tartják életben hírnevüket, egyikük döntő lépésre szánta el magát.

Mary-Kate Olsen ugyanis talán most először különválik ikertestvérétől és a Showtime hihetetlen népszerűségnek örvendő, marijuana-termesztős sorozatában, a Nancy ül a fűben (Weeds) 3. évadában kapott szerepet. A tájékoztató szerint Olsen nem csak egy epizódban fog vendégszerepelni, hanem a 15 részes 3. évad 10 részében is fel fog tűnni, mégpedig Tara szerepében, aki a Hunter Parrish által alakított Silas szerelmének tárgya lesz.

A fűvel kereskedő kertvárosi családanyáról szóló dráma(?), vígjáték (?) legújabb szezonja a tervek szerint augusztus 13-án indul a Showtime-on, itthon egyelőre nincs hír, hogy az eddigi 2 évadot is leadó HBO mikor tervezi a folytatást a műsorára tűzni. Mary-Kate Olsen mellett ugyancsak csatlakozik a stábhoz Matthew Modine, aki egy titokzatos ingatlan-fejlesztőt fog alakítani.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)