Szekeres Viktor

Kitűzték a Terminátor sorozat premierjét

Nyílt titok volt már jó ideje, hogy a FOX, miután megrendelte a Terminátorra építkező The Sarah Connor Chronicles pilotját, le is fog csapni rá.

A csatorna nem is teketóriázott sokat és bejelentette, hogy másik 3 dráma mellett a The Sarah Connor Chronicles is bekerült a 2007/08-as műsorrendbe. Sokáig tartotta magát a pletyka, miszerint hétfőn este 9 órától fog indulni a sorozat, a Szökést követően, de végül is a vasárnap 21.00-s időpontban kötött ki, meglehetősen jó felvezetést kapva, a FOX rajzfilmes blokkját (The Simpsons, Family Guy, American Dad, King of the Hill) követve. Az egyetlen negatívum, hogy a nézőknek egészen tavaszig, várhatóan márciusig kell várniuk a TSCC-re, mivel csak az évad második felében tervezi elkezdeni a FOX.


A fő-, illetve címszerepben a 300-ból is ismert, ott Gorgó királynőt játszó Lena Headey-t láthatjuk, míg John Connort az a Thomas Dekker fogja alakítani, aki a Hősök című népszerű sorozat kedvelt meleg mellékszereplőjét, Zach-et alakította - így várhatóan az ő karaktere nem is fog visszatérni a képregényfigurák közé. A további főszerepekben, mint jó Terminátor és iskolai szerelem, Summer Glau, és mint FBI-ügynök, Richard T. Jones található.

A TSCC történet ott veszi fel a fonalat, ahol a Terminátor 2: Az ítélet napja lerakta, így a 3. rész nem fog belezavarni a sztoriba.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • scnad #15
    Na a YouTube is hamarosan lehúzhatja a rolót ... Amúgy az előzetes alapján nem kizárt, hogy a fantáziátlanabb részeken ( amcsi stílust meg nem hazuttolva ) behatóan kitérnek majd a szerelmi szálakra is . Amúgy föltűnt már neketek is, hogy mostanában minden sorozat gimikben játszódik ? Régebben az egyetem volt a divat .
  • GErYkE83 #14
    Jónak ígérkezik a bemutatók alapján! Én bizakodok, csak ne legyen túl nyálas és unalmas...
    Itt az előzetes és pár videó belöle:
    Előzetes
    Jelenet1
    Jelenet2
    Jelenet3
    nemrossz:D
  • Bexter #13
    Nagy Terminátor fan vagyok, és nagyon nem tetszik amit ezzel a jó kis történtettel müvelnek manapság. Nehezemre eset lenyelni a T3 at is, most meg jön ez a sorozat...
    oké hogy szépek csinosak a főhösök de nem látom bennük a régi karaktereket. Semmi hasonloság, csak a nevük. A termintor meg nevetséges. Kockásabb szinész kellet volna, vagy több koksz.
    Tuti balsikere lesz ahogy mostanában levetített nagy filmek folytatáűsai.

  • kanesoban #12
    Nincsenek túl jó előérzéseim a sorozattal kapcsolatban, bár Summer Glau-t jó újra látni a Firefly után. Egyébként a Firefly asszem az egyik ok, amiért utálják sokan a Foxot. Azt is leállították az első éved után, pedig az egyik legjobb Scifi sorozat, amit eddig láttam.
  • Danecay #11
    Amit nem értek az az lenne, hogy mit értenem az alatt,hogy bekerült a 2007/08-as műsorrendbe de a nézőknek egészen tavaszig, várhatóan márciusig kell várniuk a TSCC-re, mivel csak az évad második felében tervezi elkezdeni a FOX.
    Ez alatt azt kell érteni, hogy augusztusban kezdik el forgatni a sorozatot és várhatóan akkor kedik el majd műsorba adni, amikor az évadnak legalább a felénél járnak (forgatás szempontjából), ami kb. 2008 márciusára tehető?

    Ja és aki még nem látta volna: The Sarah Connor Chronicles TRAILER
  • Wittgen #10
    nekem úgy tűnt, hogy szerelmes lett egy idő után Claire-be...

    Egyébként kicsit durván hangzik ez a sorozat sztorijából, hogy lesz benne megint egy visszaküldött terminátor, mert ugye T1 és T2 filmeket még szeretjük és logikusak, de már kicsit xar ez a sok ,,visszaküldünk még pár gépet az időben " cucc.

  • ZoliJ #9
    és tényleg buzit játszott, nem csak az ügyeletes kurva mondta rá?
  • akyyy #8
    Clairel volt, ő vette fel kamerára ahogy leesik a hidról, meg ilyenek.
  • winnie #7
    "Szerintem ők cancelezték a legtöbb -úgymond- fanfavorit, illetve kult sorozatot, emiatt lehet."

    értem én, de ettől még ők a legbevállallósabb csatorna, amelyik a legnagyobb kedvenceket is gyártja. a nézők meg nem mindre kapnak rá.
  • Shodan #6
    Én nézem a hősöket, de nem tudom ki az a zach?