Szekeres Viktor

A Battlestar Galactica készítőjének új sorozata

Sok rajongó imája talált meghallgatásra, amikor is az NBC úgy döntött, hogy beválogatja őszi műsorrendjébe David Eick új sorozatát.

Ez azért is volt meglepő, mivel a scifi-sorozatok - bármennyire is kedveltek a rajongók körében - sosem arról voltak híresek, hogy hatalmas réteget érintettek volna meg. Mi sem feltételezhetjük, hogy anyu és apu Wisconsinban feltétlenül prüntyögve lövöldöző űrhajókat fog bámulni ahelyett, hogy megnézné a klinikán szenvelgő orvosok magánéletének legújabb darabkáit.


Az NBC tehát meglepetést okozott, mi pedig örülünk a rajongókkal, hogy ősztől látható lesz a csatornán a Bionic Woman. (A mostani magyar tempót elnézve lehet, hogy csak hónapokat kell várni a hazai premierre.) A sorozat az ismert '70-es évekbeli széria feldolgozása lesz - de csakis az alapötletet tekintve. Eszerint egy egyedülálló anya súlyos autóbalesetet szenved, hogy aztán végtagjait implantátumokkal helyettesítjék, melyeknek köszönhetően emberfeletti erő tulajdonosa lesz - a kormány jóvoltából.

A sorozat főszereplője Michelle Ryan, mellette Mae Whitman, Miguel Ferrer, Chris Bowers, Molly Price és Will Yun Lee lesz. Mellettük fel fog tűnni a Battlestar Galactica Starbuckja, sokak kedvence, Katee Sackhoff is, aki egy régi szuperképességekkel rendelkező modellt fog alakítani.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Sance231 #7
    Hát, elég felemás sztem. Starbuck azért király:).
  • Proart #6
    Itt a pilot előzetese, szerintem egész ütősre sikerült.

    http://www.nbc.com/Fall_Preview/video/#mea=103576
  • Wittgen #4
    volt vmi Jake2.0 c. sorozat, mintha ugyanez lett volna a sztorija kb.....
  • Harris87 #3
    Hát így leírva elképzelhetetlen, hogy van ember aki ezt nézni fogja, én már most is megmondom látatlanba hogy ez egy szar lesz, sok lével. :))
  • Sance231 #2
    Én nagy BSG fan vagyok, de ez így elég bénán fest. Kiv leszek, mi fog kisülni belőle.
  • Mr Csé #1
    punci