Ötvös Tibor

Neten a Sarah Connor Chronicles előzetese

Megérkezett a Terminator franchise alapján készült Sarah Connor Chronicles sorozat első, hivatalos előzetese. A Fox bizony kitett magáért, a rajongók nagyon várják már a szériát.

Amint arról már mi is beszámoltunk, tévésorozat készül a nagysikerű és komoly múltra visszatekintő Terminator-franchise alapján Sarah Connor Chronicles címmel és a közel egy órás epizódok a Fox tévécsatornán lesznek láthatók minden vasárnap este 9 órától.


Nos, ma megérkezett az első trailer is a szériához. A sorozat a második mozifilm után kezdődik. Sarah és John Connor legyőzték a folyékony T-1000-es Terminatort, ám a menekülésnek még nincs vége. Sarah folyamatosan attól tart, hogy újabb jövőbeli gyilkológép támad rájuk, így elég feszítetten telnek a napjai. John egyetemre jár és nem igazán érzi magát készen arra, hogy az emberiség vezetője legyen.

Belép az életükbe még két személy. Cameron John egyik iskolatársa, akiről hamarosan kiderül, hogy szintén robot és most ő lett megbízva a duó védelmével. A másik James Ellison, FBI ügynök, akiből hamar a család legerősebb szövetségese válik.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Hurkabogár #22
    Vicces, hogy Leonidasné lesz Sarah Connor.
  • xido #21
    kap esélyt...amúgy is számomra érthetetlen,hogy mindig Arnie,legyen az Terminator vagy Predator...maguk a lények,a történet már nem is számít,csak az Arnie legyen benne...minek?:)
  • Kaplan #20
    Kövezzetek meg, de én adok neki egy esélyt, nem tűnik hülyeségnek.
  • schrank #19
    pfff ez kb annyira lesz terminátor film mint ha sarah connort bevágták volna a barátokköztbe
  • alienslive #18
    Cikk írja is, hogy a T2 után játszódik. Tehát T3-hoz mért kellene illeszkednie?
  • Wittgen #17
    Jó lesz ez, csak nem illeszkedik a t3-hoz...na mindegy, jó lezs a t2 folytatásának is...
  • GErYkE83 #16
    Sajna eltávolították a videókat sorry
  • GErYkE83 #15
    Megnéztem párszor az előzetest, szerintem egész jól eltalálták a szereplőgárdát, egyre jobban várom. A Csávó Terminator szerintem egész hiteles és rémisztő lett, jó lesz ez nem muszály izomkolosszusnak lennie, hiszen a Skynet rengeteg féle alkatú T800-as beszivárgóegységet vetett be a háború során pl gyerek Terminatorok, könnyített alumíniumvázzal stb. Gondoljatok bele, ha mind kigyúrt izomkolosszus lett volna simán ki lehetett volna őket szúrni, hiszen az alultáplált katonák szinte alig esznek valamit, kicsit kitűntek volna a sorból
  • GErYkE83 #14
    Én már várom és remélem Magyarországra is eljut minél hamarabb a sorozat..
    A szereplőket, meg majd megszokjuk egy idő után.
    Találtam pár videót is kiegészítésként nagyon hangulatosak így elsőre gondoltam megosztom veletek:
    Filmrészletek:
    Részlet1
    Részlet2
    Részlet3
  • Torrent911 #13
    azt a fogyatékosnak kínéző csajt aki a serenetyben is szerepel nem tesz jót a filmnek szerintem a serenetyben még elment mert ott elve gógyist kellett játszania