Ötvös Tibor

Készül a Gladiátor 2

Hollywoodban semmi nem lehetetlen. Az Oscar-díjas történelmi kalandfilm, a Gladiátor stílust teremtett, sztárrá avatta Russel Crowe-t és visszarepítette Ridley Scott rendezőt a csúcsra.

Aki látta, az tisztában van azzal, hogy a Russel Crowe alakította Maximus a film végén meghal. De Hollywoodot ez nem zavarja. Meghalt a főhős? Keressünk egy másikat. Meg is találták az első részben Maximus barátját alakító Juba személyében. A Djimon Hounsou által megformált férfi az első rész végén visszanyeri szabadságát és elindul hazája, Afrika felé.

A hírek szerint a film itt fogja felvenni a történet fonalát és meséli el a hazájába tartó egykori rabszolga és gladiátor kalandjait. A producerek állítása szerint nem elképzelhetetlen, hogy Crowe karaktere pár perc elejéig feltűnik a folytatásban. Az eddig elkészült forgatókönyvvel azonban nincsenek megelégedve. Úgy tűnik az egészet előröl kezdik majd.

A színesbőrű Djimon Hounsou mostanában nagyon elfoglalt. Eljátszotta Constantine segítőjét és hamarosan a mozikba kerül A sziget című Michael Bay-film is, amiben Ewan McGregor partnereként növelheti presztízsét.

A rendező személye egyenlőre ismeretlen, de remélhetőleg Mr. Scott szabaddá teszi magát és kiküszöböli a Mennyei királyság által elszenvedett csorbát.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • user1991 #5
    Nekm nagyon tetszet az első rész remélem a második rész is ugyan ilyen jó lesz!!!!!!!!!
  • rohamsisak666 #4
    mondjuk lehet russel crow. így nem off a kép...
  • rohamsisak666 #3

  • rohamsisak666 #2

    csak egy próba. sorry!
  • rgranc #1
    Maximus a film végén meghal

    Ne már, lelőttétek a poént, hát most hogy fogom megnézni majd a Gladiátort? Már nem is érdekel... :D :D :D