Szekeres Viktor

Megérkezett Russell Crowe és Mark Wahlberg közös filmjének előzetese

Russell Crowe és Mark Wahlberg lesz a főszereplője a januárban bemutatásra kerülő Broken City-nek, melyet a Hughes-testvérpár egyik fele fog rendezni, s melynek megérkezett az első előzetese.

Amerikában január 18-án fogja bemutatni a 20th Century Fox a Russell Crowe és Mark Wahlberg főszereplésével készült Broken City-t - sajnos a hazai premierről egyelőre még semmit sem lehet tudni, de szinte biztosra vehető, hogy a főszereplők miatt mi is moziban láthatjuk a filmet. Mivel alig pár hónap választ el minket a premiertől, így nem meglepő, hogy az iTunes Movie Trailers jóvoltából a film első előzetese is megérkezett-


A Broken City-ben a két főszereplő mellett fel fog tűnni még Catherine Zeta-Jones, Natalie Martinez, Kyle Chandler és Barry Pepper is. Az elsőszkriptes Brian Tucker forgatókönyvéből a filmet Allen Hughes rendezte. A rendező személye azért nagyon érdekes, mert Allen Hughes eddig filmjeit testvérével, Albert Hughes-szal rendezte, s közös munkájuk eredménye (Veszélyes elemek, Halott pénz, A pokolból, Éli könyve) általában jól, igaz nem kiemelkedően sikerült. Allen Hughes filmjével párhuzamosan egyébként Albert is saját projektet rendez, mégpedig a Motor City-t, Gerard Butlerrel, Adrian Brodyval és Mickey Rourke-kal.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!