Szekeres Viktor

Szinkronizált Téboly Russell Crowe-val

Már magyar előzetese is van az Unhingednek.

Általában azt szoktuk írni, hogy a szinkronos filmelőzetesek esetében, sem hangszereposztást, sem a fordítást nem kell feltétlenül véglegesnek tekinteni, hiszen a bemutatóig még sok minden változhat, nem tudni, milyen színész ér rá, illetve egyes mondatok, hogyan hangoznak kontextusban, de ez most nem áll, hiszen a Téboly (Unhinged) premierje már a nyakunkon van. Íme a film szinkronizált trailerje.


A Freeman Film által forgalmazott film hivatalos szinopszisa a következő: "Megtudod, milyen egy igazán rossz nap...Russell Crowe a bekattant ámokfutó szerepében halálos országúti bosszúhadjáratba kezd legújabb thrillerében. A minden percében feszült, hátborzongató film, a TÉBOLY szeptember 10-től a mozikban.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • lerboy #4
    Ahogy az előttem levő is kérdezi: Sorold nekem az eredeti ötlettel rendelkező mai filmeket... Mert a folytatásokban és remake-ekben már marha jól állunk.

    Amúgy meg ihletet venni nem ugyanaz, mint hogy a történet fő lényegét lemásolva, a kis részleteket megváltoztatva lekoppintunk valamit.
    Utoljára szerkesztette: lerboy, 2020.08.21. 10:38:10
  • kalapos01 #2
    Abban is rászállt Michael Douglas valami nőre? És ez is annyira jó lesz? Akkor mi a gond?

    Móricka lát egy REKLÁMOT egy heti filmpremierről, amiről asszociál valamire, és leszűri, hogy nincs ihlet és képzelőerő. Lehet, hogy a hét másik 9 premierfilmje tökéletesen eredeti, de őt ez nem érdekli, mert egy filmből általánosít.egy iparágra vonatkozónak.

    És még mondja valaki, hogy nem hatnak a reklámok a mai fogyasztókra. Csont nélkül benyelik sokan őket.

    (Azt most ne is firtassuk, hogy az ihlet pont ezt jelentheti, hogy valami hasonlít valamire. Ettől még a karakterek és a történet teljesen más.És azt se firtassuk, hogy 1993-ban, amikor kijött az Összeomlás előzetese, mennyien panaszkodtak, hogy nincs ihlet és képzelőerő Hollywoodban, mert ugye igencsak hasonlított egy huszoniksz évvel korábbi filmre (meg nyilván többre is, mert nem csak egy szólt hasonlóról) És mégis mennyire más és milyen jó lett a film.
  • lerboy #1
    Most tényleg az 1993-as "Összeomlás"t képesek voltak lekoppintani? Ennyire nincs már ihlet és képzelőerő Hollywoodban?