SG.hu

A UPC mától 5490 Ft-ért kínálja a chellót

A szélessávú gyors internetszolgáltatás ára immár megközelíti a lélektani határnak tekintett havi ötezer forintot Magyarországon.

A mai naptól a UPC Magyarország chello light nevű kábeles internetszolgáltatása már az álomhatárhoz közeli, bruttó 5500 Ft alatti áron elérhető. A chellónak az eddigi díjhoz képest ezer forintos árcsökkenése nem csupán átmeneti időre, néhány nyári hónapra szól, hanem az előfizetési időszak végéig garantáltan ennyi marad.

Az Informatikai és Hírközlési Minisztérium felkérésére készült legutóbbi felmérések tanúsága szerint a hazai szélessávú internet-előfizetések száma valószínűsíthetően jelentősen megugrana, amennyiben a havi előfizetési díjak az ötezer forint körüli álomhatár szintjére csökkennének. A szélessávú internetszolgáltatások díjai - változatlan minőségi jellemzők mellett - az elmúlt két évben folyamatosan, mintegy 40%-kal mérséklődtek.


A chello prezentációja a DSL-nél tapasztalható akciók rövid idejére hívja fel a figyelmet

Az UPC chello szolgáltatásának legalacsonyabb díjú csomagja 6490 Ft-os díjával eddig sem tartozott a legdrágábbak közé, azonban a vállalat legújabb akciója keretében mától egész júniusban ezer forinttal olcsóbban, 5490 Ft-ért kínálja a chello lightot. Az 512 kbps letöltési és 128 kbps feltöltési sebességet valamint 5 GB adatforgalmat kínáló csomagnál a határ elérése után nem kell pluszpénzt fizetni, a kapcsolat továbbra is megmarad, de a hónap végéig az ISDN szintjére csökkentik a sebességet. A csomag csak 2 éves előfizetéssel kerül ennyibe, 1 évre szerződve az ár már 5990 Ft. Mindazok, akik júniusban előfizetnek a chello lightra, a teljes előfizetési időszakban a fenti alacsony havidíjakkal számolhatnak, a kedvezményes díj a teljes időszakban mindvégig változatlan marad.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Student #24
    Rá kell jönnie (és úgy látszik lassan rájön) az UPC-nek, hogy a kevésbétehetősek is szeretnének netezni és a sok kisebb bevétel több, mint a kevés nagyobb. Az emberek bizonyos minimum fölött (és ez pl. az 512kb) az olcsóságért cserébe lemondanak az extrább szolgáltatásról. Olyan ez, mint a fapados repülőjegy.
  • Mipi #23
    Wow azért ez jó drága! Igaz nálam se egy olcsó. Kerek 10000 Ft 512kbit -es netem van 256 kbit volt de most elsejétől emelték fel 512-re igaz itt ahol vagyok nincs semilyen korlátozás. Annyit töltök amennyit akarok.
  • Deniboj #22
    Nem vagyok DVD-fanatikus :)

    Ha jól számolom, akkor a teljes sávszélesség kihasználásával 44,4 órát internetezhetek, ami 1,4 óra naponta...

    Bár nem letöltésre kell, csak játékra, de nem szeretem ha bekorlátoznak.

    A Chello+ meg 16.990, iszonyat. Ha bekötöm a telefont, és előfizetek korlátlan 3 megás ADSL-re például az Externet-nél, akkor 3200+14900 (akciót nem számítva) =18.100 Ft.
  • Cat #21
    a chello+ban 60 giga van, és 3 megabitet adnak
    sztm ebbe még ha dvdfanatikus az ember akkor is belefér...
  • Deniboj #20
    Épp aktuális téma, mivel költözni készülök...

    Chello van a lktp-en, gyorsan be is lehet kötni, de nincs olyan csomagjuk, ami korlátlan lenne.
    Nagyon hajlok a telefon beköttetés+adsl előfizetésre, mivel az legalább korlátlan lenne, még ha drágább is.
  • Hegyikecske #19
    Whehhehe sok sz*r névtelen szolgáltató... Azoknak nem érdekük elsietni az emelést sztem :)
  • TeszteloPontHu #18
    Egy alap felhasználásra bőven elég az 5 GB. (Ha egy weboldal 100k, akkor is napi 1700 weboldalt nézhet meg az illető...) És ha eléred a limitet, akkor sincs nagy vész, csak 64k-ra csökken a sebesség. Még az is használható (gondoljunk csak a rengeteg modemes felhasználóra).
  • Cat #17
    pont mai hir hogy ők is emeltek
  • SirMaci #16
    Az Invitel is észrevehetné már magát. Mindenhol emelnek sebességet csak itt nem. Ez a ki****ás. Én is 384-ről indultam és most csak 512-vel megyek.
  • Hegyikecske #15
    Hmm igaz, nekem a chello classikom van havi 10rugóért, és 30giga a limit, de 3nál még nem volt h többet használtam volna ki, viszont a sebesség kell mert rádiószerver is vagyok de ez is csak néhány száz megát jelent nagyon megéri, ez az ajánlatuk se rossz de 2évre nem írnám alá! gondoljátok csak el mit ér az az 512 2év mulva? már most ugy lementek az árak ill sebességemelés, én még 384ről indultam, aztán váltottam 512re, azt megemelték 1024, 2048 és máris a korhoz hasonló a net, ha most visszaállnék 512re és 2évig az lenne nagyon elavult lenne már...