24
  • Student
    #24
    Rá kell jönnie (és úgy látszik lassan rájön) az UPC-nek, hogy a kevésbétehetősek is szeretnének netezni és a sok kisebb bevétel több, mint a kevés nagyobb. Az emberek bizonyos minimum fölött (és ez pl. az 512kb) az olcsóságért cserébe lemondanak az extrább szolgáltatásról. Olyan ez, mint a fapados repülőjegy.
  • Mipi
    #23
    Wow azért ez jó drága! Igaz nálam se egy olcsó. Kerek 10000 Ft 512kbit -es netem van 256 kbit volt de most elsejétől emelték fel 512-re igaz itt ahol vagyok nincs semilyen korlátozás. Annyit töltök amennyit akarok.
  • Deniboj
    #22
    Nem vagyok DVD-fanatikus :)

    Ha jól számolom, akkor a teljes sávszélesség kihasználásával 44,4 órát internetezhetek, ami 1,4 óra naponta...

    Bár nem letöltésre kell, csak játékra, de nem szeretem ha bekorlátoznak.

    A Chello+ meg 16.990, iszonyat. Ha bekötöm a telefont, és előfizetek korlátlan 3 megás ADSL-re például az Externet-nél, akkor 3200+14900 (akciót nem számítva) =18.100 Ft.
  • Cat #21
    a chello+ban 60 giga van, és 3 megabitet adnak
    sztm ebbe még ha dvdfanatikus az ember akkor is belefér...
  • Deniboj
    #20
    Épp aktuális téma, mivel költözni készülök...

    Chello van a lktp-en, gyorsan be is lehet kötni, de nincs olyan csomagjuk, ami korlátlan lenne.
    Nagyon hajlok a telefon beköttetés+adsl előfizetésre, mivel az legalább korlátlan lenne, még ha drágább is.
  • Hegyikecske
    #19
    Whehhehe sok sz*r névtelen szolgáltató... Azoknak nem érdekük elsietni az emelést sztem :)
  • TeszteloPontHu
    #18
    Egy alap felhasználásra bőven elég az 5 GB. (Ha egy weboldal 100k, akkor is napi 1700 weboldalt nézhet meg az illető...) És ha eléred a limitet, akkor sincs nagy vész, csak 64k-ra csökken a sebesség. Még az is használható (gondoljunk csak a rengeteg modemes felhasználóra).
  • Cat #17
    pont mai hir hogy ők is emeltek
  • SirMaci
    #16
    Az Invitel is észrevehetné már magát. Mindenhol emelnek sebességet csak itt nem. Ez a ki****ás. Én is 384-ről indultam és most csak 512-vel megyek.
  • Hegyikecske
    #15
    Hmm igaz, nekem a chello classikom van havi 10rugóért, és 30giga a limit, de 3nál még nem volt h többet használtam volna ki, viszont a sebesség kell mert rádiószerver is vagyok de ez is csak néhány száz megát jelent nagyon megéri, ez az ajánlatuk se rossz de 2évre nem írnám alá! gondoljátok csak el mit ér az az 512 2év mulva? már most ugy lementek az árak ill sebességemelés, én még 384ről indultam, aztán váltottam 512re, azt megemelték 1024, 2048 és máris a korhoz hasonló a net, ha most visszaállnék 512re és 2évig az lenne nagyon elavult lenne már...
  • gz8
    #14
    A napi 2 órás webrádió, ami példának okáért 48 k-s aac, az már egy 25 napos hónappal számolva 1,1 giga. És ez csak rádió, a napi 2 óra annyira nem is sok...
  • Soockit
    #13
    Nem iges, hanem primitív lettél!
  • Soockit
    #12
    Hát igen, csak >quentit< tett említést arról, hogy itt nem kell fizetni teelfonköltséget. Tehát ezért nem jogos az ADSL és a UPC teljes körű összehasnlítása. Nagyon sok mindenkinek nincsen már szüksége vezetékes telefonra.

    Azt szeretném megkérdezni, hogy akinek már van Chello Light előfizetése annak nem csökken a havi előfizetés?

    Nem tudom, mit értetek netezés alatt és milyen oldalakat nézetek meg, hogy nem elég az 5 GB?
    Mi a párommal naponta kb 10 órát használjuk a gépet kb egy hónapban 25 napot. Chat, webradio, managelem a honlapomat. Megnézek a honlapokon kisebb filmeket, letöltök frissítéseket. Így általában megállok olyan 3 GB körül. Tehát szerintem netezéshez ez nagyon is elég. Az már más dolog, hogy vannak emberek akik "letöltenék az egész internetet". Sok hülye pornó éhes kretén...Ez a csomag nem arra van kitalálva, miért nem lehet már a kemény fejükbe beleverni az embereknek, hogy ez egy olyan csomag ami egy gépre van kitalálva arra, hogy internetezzünk és ami ebbe beletartozik. E-mail, chat, web, update, stb. De nem arra való, hogy DVD-ket, full albumokat töltsünk le vagy megossuk a cégünknél. Ez egy otthoni netre jó. Annak pedig tökéletesen elég, mind az 5 GB körlátozással.
  • Shan
    #11
    Húzzák a faxukra a kib*%/%!tt forgalomkorláttyukat a matávval a zélen!!! húdeidegeslettem...bocs.
  • quentit
    #10
    Az Axelero-s drágább is (6500 Ft + kb. 3000 Ft telefon). A UPC meg 5500 és telefon nélkül, meg kábelTV előfizetés nélkül is megy...
  • Skandar
    #9
    Most néztem meg, a zaxelero-nál az ADSL Start havi 3GB forgalmat kínál, túllépés esetén 500Ft/GB, úgyhogy a Chello ajánlata ennek fényében nagyon csábító szerintem... Boba Fett-nek igaza van, ráadásul töltögetni is lehet, de nem orrba-szájba azért :)

    Ez nagyon jó, gratula JUPÍSZÍ csak így tovább!! :)
  • avman
    #8
    ja a vivanetnél ugyanez meg bruttó 6 865Ft (512/96), csak épp korlátlan... érdekes h a faxerelónál (boácsnat most Tboly) nincs ilyesmi
  • Boba Fett
    #7
    Ez a csomag azoknak jó, akik folyamatos netet akarnak olcsón, de csak levelezésre, chatre, meg olvasásra használjak. Nekem a sulihoz pl. pont jó lenne, csak nálunk nincs UPC :-(
  • endyxx
    #6
    Hát ez ám az üzlet! Úgy tűnik, ezen a piacon már csak a legszegényebb embereknek nincs hozzáférésük, őket havi egy tál ételért cserébe, korlátlan elérésű vízparti kilátással jutalmazza majd a UPC. Micsoda felbontás!
  • irkab1rka
    #5
    5G? Ha lynxet használnék elég is lenne webre.
    30G-ből is rendszeresen kifutok, pedig csak 50%-ban megy a gép.
  • tom..
    #4
    ez már egész olcsó, csak az az 5GB az elég kevéske..
    ahoz képest hogy 512/128 -as mikro net már 6250-ért is van, és korlátlan. és hűségszerződés sincs.
  • dez
    #3
    Áhá, szóval itt a chello lightról van szó, nem az alap chelloról (ami egy ideje classic néven fut). Már kezdtem azt hinni.
  • Felfedező
    #2
    Ez mind nagyon szép, a 512 Kbit/s-os sebbeség netezésre éppen megfelelő, de az 5 Gb-os adatforgalmi korlát miatt ez kb 170 Mb/nap, ami édeskevés.... szerintem egy 10 Gb-os határ lenne a
    korrekt...

    Valamint a Chello Classic előfizetési díja is csökkenhetne, mert a 12 rongyot kicsit sokallom...
  • AL7
    #1
    Ezt valaki az Emitel Rt-vel is közölhetné már :(