SG.hu

Spamszűrés a chello internetszolgáltatáson

A UPC Magyarország chello internetszolgáltatásának előfizetői mától ingyenes spamszűrő szolgáltatással is védekezhetnek a kéretlen e-mailek áradata ellen.

Az új szolgáltatás felderíti, beazonosítja és kiszűri a nem várt, bosszantó reklámleveleket, és a levélszemetet elkülöníti a felhasználók hasznos üzeneteitől. Ez a lehetőség tovább segíti a biztonságos elektronikus levelezést.

A UPC most bevezetett szolgáltatása is része annak a kiterjedt programnak, amelynek célja az elektronikus levelesládákba érkező vírusos küldemények és levélszemetek teljes megfékezése. A spamek és vírusok elleni küzdelem az internet-szolgáltatók egyik legfontosabb törekvésévé vált világszerte. Az új intézkedésekkel a vállalat nemcsak szolgáltatásának színvonalát javítja, de egyben hálózatának folyamatos biztonságát is biztosítja. E program keretében indította el a cég ingyenes vírusszűrő szolgáltatását is, mely a tavaly szeptemberi üzembe helyzése óta 1,6 millió fertőzött levelet tisztított meg az elektronikus kártevőktől.

A spamszűrő nélkülözhetetlen az email postafiókok túlzsúfoltságának és áttekinthetetlenségének megszüntetéséhez. Az összes chello-előfizető központi levelesládáján ingyenesen üzembe helyezett BrightMail szűrőrendszer automatikusan megvizsgálja az email postafiókokba érkező valamennyi üzenetet. A levélszemétnek minősülő leveleket a szokásos "Beérkezett üzenetek" mappából egy "SPAM" nevű mappába helyezi át, így a felhasználók a kéretlen leveleket elkülönítetten kezelhetik és szükség esetén egyszerűen, akár egyszerre is törölhetik azokat. A szolgáltatás csak a spamküldők leveleit szűri ki, más leveleket érintetlenül továbbít.

A felhasználóknak a spamszűrés igénybevételéhez semmit sem kell tenniük, nem szükséges szoftvert telepíteniük vagy újabb beállításokat alkalmazniuk, szükség esetén pedig akár ki is kapcsolhatják a szolgáltatást.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Mike at home #1
    a meseben

    semelyik mailboxomra nem kapok annyit szemetet mint a chellosra