Flow

A Burger King-rajongók "leadják a drótot"

A Go2 Systems mobil szolgáltató, melynek legfőbb szakterülete a vezeték nélküli, földrajzi elhelyezkedésen alapuló címlista és információ-szolgáltatások, bejelentette, hogy együttműködési szerződést írt alá a világ második legnagyobb étteremláncával, a Miami központú Burger Kinggel.

A Burger King a Go2 megrendelői közt regisztráltatta magát, így a Go2 által kifejlesztett helymeghatározó technológiát és valós idejű címlista-szolgáltatást fogja igénybe venni annak érdekében, hogy a potenciális vendégek vezeték nélküli eszközeik segítségével mind a 8300 Burger King éttermet könnyedén megtalálhassák. Az étteremlánc szerint a Go2 technológiája egy új, eddig kihasználatlan médium elérését jelenti számukra, ezáltal új vásárlói körrel is számolni lehet. A folyamatos kapcsolat (Always-on) mellett megvalósuló folyamatos információáramlásnak köszönhetően a Burger King vendégei bárhonnan odatalálnak a legközelebbi étterembe.

A webezésre alkalmas készülékek felhasználói közlekedési instrukciókat és azonnali tárcsázási lehetőséget kapnak, valamint különlegességek és promóciós anyagok is továbbíthatók a Go2 helyhez kötött szolgáltatásai és termékei segítségével. A Go2 technológiájának integrálásával az étteremlánc a márkanév megerősítését, valamint a mobilkészülék-felhasználók figyelmének felkeltését célozza.

"Úgy hisszük, hogy a lassan mindenre kiterjedő, mindent átfogó mobil kommunikációs rendszer óriási lehetőséget biztosít, többek között azt is lehetővé teszi, hogy megkönnyítsük vásárlóink dolgát, mikor kedvenc éttermük után kutakodnak" - állítja Cindy Syracuse, a Burger King interaktív- és felnőtt közönséget célzó programjainak igazgatója.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • TnS #1
    Hat nehogymar szegeny amerikaiak ne talaljanak oda kedvenc muanyagszolgaltatojukhoz.