Gyurkity Péter

Újabb négy játékot tesz elérhetővé a Netflix

A cég négy újabb címmel bővíti ki meglévő ajánlatát, miközben egyre nagyobb gondban vannak.

A Netflix alig néhány hónappal ezelőtt jelezte, hogy hogy a mozgóképes tartalmak mellett már néhány mobilos játékot is elérhetővé tesznek saját alkalmazásukon belül, erről legutóbb azt tudtuk meg, hogy ingyenes játékokkal bővítik a szolgáltatást. Most újabb 4 cím van érkezőben, jelezve az irányt.

A cég által most közzétett hivatalos közleményben számolnak be az új jövevények részleteiről, így a puszta neveken kívül néhány egyéb jellemzőt is megtudhatunk ezekről. Eddig összesen 18 különböző mobilos alkotás volt igénybe vehető az appon belül, ez a szám most 22-re emelkedik, az új érkezők pedig sorrendben az alábbi játékok: Dragon Up (az East Side Games fejlesztése), a Moonlighter (11 Bit Studios), a Townsmen - A Kingdom Rebuilt (HandyGames), valamint az Exploding Kittens (Direwolf Digital), amelyről korábban már szintén említést tettünk. Az első példány ritka sárkányok gyűjtéséről szól, a második egy RPG, amelyben bolti árust, valamint szuperhőst alakíthatunk, a harmadik pedig egy stratégiai játék mobilos portja.

Az utolsóként megemlített játék a bejelentéstől számítva picit később, május utolsó napjától elérhető, a Netflix által promotált verzióban viszont két exkluzív kártyához jutnak hozzá a játékosok, amelyek sorrendben a Radar, illetve a Flip Flop névre hallgatnak. A fejlesztéshez egy szintén exkluzív kiegészítő csomagot is terveznek, amely már a Netflix által fémjelzett animációs műsoron alapulna. Eközben talán fontosabb részlet, hogy a cég pozíciója folyamatosan romlik, nemrég azt közölték, hogy 200 ezer előfizetőt vesztettek el, ez a szám pedig belátható időn belül elérheti a 2 millió főt. Ezzel persze nincsenek egyedül, számos másik streamingszolgáltató is küszködik az infláció, és a vásárlói igények visszafogása miatt, meglátjuk, ebből ki jön majd ki jobban.

A Netflix a maga részéről a játékok és a live streaming felé mozdult el, ez még be is jöhet, viszont a reklámokkal támogatott olcsóbb előfizetés lehetőséget is belengették.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!