Szekeres Viktor

Összezavarta a nézőket Michael Keaton Batmanje az Aquaman 2-ben

Az Aquaman 2 tesztnézői nem tudtak mit kezdeni Michael Keaton karakterével.

Sokaknak, ha először meghallják a Denevérember nevét, rögtön Michael Keaton jut eszébe, hiszen ő játszhatta el élőszereplős mozifilmben először a karaktert. És mint tudjuk, Keaton nemsokára vissza fog térni a szerepben, hiszen a The Flash-ben komoly szerepet kapott. Azonban a The Hollywood Reporter értesülései szerint az Aquaman and the Lost Kingdom forgatását is rögzítettek vele egy jelenetet, ami viszont a tesztközönség egy részét összezavarta, nem tudták mire vélni Keaton Batmanjének jelenlétét a filmben. Minden bizonnyal ennek folyománya volt nemrég a hír, miszerint Ben Affleck is szerepelni fog a filmben, legalábbis mindebből arra lehet következtetni, hogy vele forgatták újra Keaton jelenetét.

A film sokáig úgy volt, hogy december 16-án kerül bemutatásra Amerikában, azonban végül nem fog nekimenni az Avatarnak, hiszen március 17-ére lett elhalasztva a premierje. Ha pedig valaki lemaradt volna arról, hogy mekkorát is kaszált az Aquaman, jeleznénk, hogy többek között az összes Batmant lenyomta világviszonylatban: a film Amerikában 333 millió dollárt termelt, Amerikán kívül pedig 806 milliót, amiből 298 millióért Kína felelt, míg a harmadik legerősebb piaca a filmnek Dél-Korea volt a maga 39 millió dollárjával.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
 • Jawarider #8
  "Összezavarta a nézőket Michael Keaton Batmanje....."

  World problem no.1
 • RicSee87 #7
  "...hiszen ő játszhatta el élőszereplős mozifilmben először a karaktert..."
  Ja, Adam West meg szotyizott közben... :D

  https://www.imdb.com/title/tt0060153/
 • zetortraktor #6
  Nincs ilyesmiről szó. Sokadjára tették le a voksot a Flash mellett, tegnap is elmondták, hogy mennyire jó lett.
 • takysoft #5
  Arról nem is beszélve, hogy a Flash-t jó eséllyel elkaszáják a mozi előtt.
  Vagy újraforgatják Miller helyett mással, de az drága lenne.
 • csulok0000 #4
  Az a baj, hogy a míg Marvel próbál(kisebb nagyobb sikerrel) koherens maradni a történetekkel és a színészekkel, addig a DC ugrál összevissza. Lecseréli a színészeket, az előzőleg felvezetett storyt átírják, a folytatásokat elkaszálják. A főbb szereplőket mindenféle alap nélkül dobják be a történetekbe. Az egészből hiányzik fő vonal felépítése. Lehet mert az nincs is...
 • wraithLord #3
  Hát ez az. Megzavarta őket Keaton. Ilyen alapon mi nem zavarja meg az embert a DCEU-ban meg az MCU-ban... :D
 • Zsoltee_a_bator #2
  Ezekben a filmekben minden kicsit random :)
 • wraithLord #1
  Az nem derül ki, hogy miért zavarta össze tesztközönséget. :D Ez most nem ilyen multiverzumos dolog vagy mittudomén mit találtak ki megint, amit mindenki ért, aki előzetesen elég bennfentes ezekben a képregény(film)ekben, hanem tényleg szimplán csak random odarakták a Keatont?