Szekeres Viktor

Lesz Bosszúállók 5 és Bosszúállók 6

Lesz ötödik és hatodik Avengers-film is.

Korábban hosszú éveken át júliusban, San Diegóban került megrendezésre a Comic Con, ami a világ egyik legnagyobb, kockáknak szóló rendezvénye, melyet a tavalyi esztendőben, akárcsak tavalyelőtt, a járvány miatt virtuálisan rendeztek meg Comic-Con@Home néven. Idén azonban ismét lehet élőben találkozni más rajongókkal, személyesen részt venni panelekre és exkluzív bemutatókon. A rendezvény középpontjában már jó ideje nemcsak a képregények állnak, hiszen a filmek és a tévésorozatok is jókora jelenlétre tettek szert az elmúlt években. Értelemszerűen a képregény-filmek elég komoly jelenléttel bírnak, így a Disney pedig nem fogta vissza magát, minden idők egyik legsikeresebb filmjének a folytatásait is bejelentette.

Lesz Bosszúállók 5 és Bosszúállók 6 - a filmek premierjeinek időpontja 2025. május 2-a és november 7-e, és csak annyit lehet tudni róluk, hogy nem a Russo-testvérek fogják rendezni őket, akik a 3. és 4. részt letették az asztalra. Az ötödik epizód címe Avengers: The Kang Dynasty (Kang-dinasztia) lesz, amiből sokan már minden bizonnyal tudják, hogy ki fog szerepelni benne, míg a hatodik az Avengers: Secret Wars, azaz a Marvel Studios az egyik legismertebb és legnagyobb rajongói kedvenc sztorit, a Titkos háborút is adaptálni fogja.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Jawarider #2
    Amíg sz.rja a pénzt lesznek folytatások.
  • Ellaberin #1
    Hurrá, akkor ideje megnéznem az egy, kettő, három, négyet... ja minek, elég lesz majd a Jubileumi 25. -et amiben a 10ezredik Feketelyukon Túli Univerzumokat fogják megmenteni Dart Véderrel és Roger Nyúllal közösen :P