ZAX

Új Primal Prey képek

Az Arush Entertainment égisze alatt a Sunstorm egy igazán különleges játékot készít, a Primal Prey ugyanis egy kőkorszaki FPS lesz...

Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide!

A játék a történelem előtti veszélyes időkbe repít minket, ahol egy, a jövőből a különleges trófeák megszerzéséért visszautazott vadászt személyesíthetünk meg. Igazán különleges küldetések tucatjai várnak ránk, mindegyikben természetesen az adott cél elérése lesz a feladatunk. Kihívásokkal teli, lenyűgöző hangulatú akcióra számíthatunk nappal, éjszaka, hajnalban vagy éppen alkonyatkor alkalmas vadászatokon. A sikerért - az értékes trófeákért - kemény pénz üti a markunkat, de ha nem vigyázunk, könnyen dinóeledellé válhatunk.

Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide!

A Primal Preyben 9 "valódi" dinoszauruszfajtával találkozhatunk: Gastonia, Styracosaurus, Iguanodon, Lambeosaurus, Triceratops, Quetzalcoatlus, Utah Raptor, Troodon, és a mind közül a legfélelmetesebb, elmaradhatatlan Tyrannosaurus Rex. Ezek mindegyikét megfigyelhetjük, becserkészhetjük és levadászhatjuk. A játék 4 egymástól jól elkülönülő részből áll majd, mindegyik más küldetéseket és dinókat tartogat majd számunkra. Az első epizód teljesen ingyenesen letölthető lesz, a többi részt egyenként vagy egyszerre, már pénzért szerezhetjük meg.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!