Berta Sándor

Vezeték nélküli fülhall­gatókkal jelentkezhet a Nothing

Kiszivárgott, hogy mik lehetnek az új cég lehetséges első termékei.

Január végén vált ismertté, hogy új ökorendszert hozna létre Carl Pei, a OnePlus társalapítója. A menedzser egy új vállalatot alapított, amelynek neve Nothing lett, de a várható termékeiről akkor még semmit sem lehetett tudni.

Most viszont kiderült, hogy a Nothing rövid időn belül vezeték nélküli fülhallgatókat dobhat piacra. Az elképzelések megvalósítását elősegítheti, hogy a fiatal vállalkozás az elmúlt időszakban 15 millió dollárt gyűjtött össze olyan piaci szereplőktől, mint a Google Ventures. Ezt Carl Pei nem akarta megerősíteni, Tom Hulme, a Google Ventures egyik vezetője viszont kiemelte, hogy a OnePlus társalapítójának víziója nagyon is csábító és hisznek abban, hogy az új társaság a jövőben komoly befolyással fog rendelkezni a technológiai piacon.

A Nothing 18 szakembert foglalkoztat londoni kutatás-fejlesztési központjában, ahol vezeték nélküli fülhallgatókat fejlesztenek. A területen nagyon nehéz sikert elérni, hiszen a piacot jelenleg az Apple AirPods uralja. Arra már a startup elindításakor utalt Carl Pei, hogy először egyszerűbb termékeket fognak kifejleszteni és piacra dobni, mielőtt bonyolultabb készülékekkel is jelentkeznének. A vezeték nélküli fülhallgatók várhatóan a nyáron jelenhetnek meg, további termékek az év második felében érkezhetnek.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Sir Cryalot #1
    Ez nem piac, ez a wearableknek az egyik legcsökevényesebb ágazata, mert JELENLEG mindent fel kell áldozni a hordozhatóságért.

    Bitrate , jelfeldolgozás, hangminőség. MINDENT.