Szekeres Viktor

Még mindig jónak tűnik a Tom Wolfe-féle Az igazak sorozatos változata

Nyakunkon a The Right Stuff premierje.

Nemrég számoltunk be arról, hogy a National Geographic újabb sorozata lett Disney+-os - a Disney azóta tesz, illetve tehet meg ilyen lépéseket, hogy bekebelezte a Fox legtöbb kintlevőségét, és ezek közé tartozott a NatGeo is. Az említett sorozat pedig nem más, mint Az igazak, azaz a The Right Stuff, ami október kilencedikén debütált a platformon. Íme a legutóbbi előzetese.


Az adaptáció kiemelt szereplői Patrick J. Adams, Jake McDorman, Colin O’Donoghue, Micah Stock, Eric Ladin, Patrick Fischler, Nora Zehetner, Eloise Mumford, Shannon Lucio, Josh Cooke, Aaron Staton, James Lafferty, Micah Stock és Michael Trotter lesznek. A könyv hazai kiadásának fülszövege a következő: "A világszerte sikerkönyveiről híres író regénye az amerikai űrhajórepülés kezdetének történetéről, az első űrhajósokról szól. Az Igazak Testületének tagjairól, a repülés megszállottairól, akik bizonyították: a legkorszerűbb technikai csodában is az Ember a fő!"

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • AnuluWork #4
    Kedvenc jelenetem belőle amikor Johnson politikai tőkét akar kovácsolni Glennből, de Glenn felesége dadog:

  • kalapos01 #3
    Nem láttam a filmet, biztos, hogy jó, de ennyi alapján inkább kínos.

  • AnuluWork #2
    A film teljesen jó volt, bejött, de a könyv sorozat formájában jobban kijöhet. Nekem továbbra is a legjobb űrhajós sorozat az HBO-s From the Earth to the Moon (Végtelen szerelmesei c. futott itthon). Talán az egyik legjobb HBO-s kedvencem, pedig azért erős a mezőny. A TRSben Patrick J. Adams John Glenn. A Suitsban bírtam a karakterét, kíváncsi leszek. Nem hinném, hogy a TRS szar lenne a trailer alapján., szokásos nullának meg pláne nem mondanám. Ma kivégzem a Yellowstone III. évadát, és este jöhet a TRS első része.