Szekeres Viktor

A Disney+-ra kerül át Az igazak

A National Geographic újabb sorozata lesz Disney+-os.

Tom Wolfe regénye, Az igazak, azaz a The Right Stuff alapján forgatott tévésorozatot nemrég a National Geographic, azonban a csatorna rajongói hiába fogják várni itthon a széria premierjét, az ugyanis a Disney+-ra került át, ott kap majd bemutatót, ami egyben azt is jelenti, hogy itthon 2021 előtt biztos, hogy nem láthatjuk. A lépés annyiban meglepő, hogy korábban inkább Disney+-ra tervezett sorozatok kerültek át a Hulura, de volt már példa fordított mozgásra is, épp pár NatGeós széria esetében.

A könyv hazai kiadásának fülszövege a következő: "A világszerte sikerkönyveiről híres író regénye az amerikai űrhajórepülés kezdetének történetéről, az első űrhajósokról szól. Az Igazak Testületének tagjairól, a repülés megszállottairól, akik bizonyították: a legkorszerűbb technikai csodában is az Ember a fő!" Az adaptáció kiemelt szereplői Patrick J. Adams, Jake McDorman, Colin O’Donoghue, Micah Stock, Eric Ladin, Patrick Fischler, Nora Zehetner, Eloise Mumford, Shannon Lucio, Josh Cooke, Aaron Staton, James Lafferty, Micah Stock és Michael Trotter lesznek.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • AnuluWork #1
    A filmet imádtam. Ha ebből sorozat lesz, akkor egy From the Earth to the Moon szerűség az jöhet. Egyik kedvenc sorozatom.