Szekeres Viktor

A Baráti beszélgetésekből is tévésorozat lesz

Készül a Baráti beszélgetések-sorozat.

Az idei év egyik legjobb új sorozata a Hulu és a BBC szériája, a Normal People volt, ami Sally Rooney könyve, a Normális emberek alapján készült. A nagyon jól fogadott széria minden bizonnyal sikeres is lett, mert bár még nem került berendelésre a második évada, a két platform egy másik Rooney-regény, a Conversations with Friends alapján is berendelt egy sorozatot.

Az itthon Baráti beszélgetések címen kiadott könyv hivatalos tartalma a következő: "Frances hidegfejű, szenzitív fiatal nő, Dublinban tanul, írói pályáját építgeti. Legjobb barátnője a szépséges Bobbi, aki öntelt és hiú ember. Egyik este megismerkednek egy ismert fotóssal és egyre közelebb kerülnek hozzá. Frances be kell vallja magának, mennyire imponál neki az idősebb nő ízléses otthona és jóképű férje, Nick. Frances és a férfi flörtölni kezdenek, de kalandjuk, ami kezdetben szórakoztató csacskaságnak tűnik, később fájdalmas érzésekhez vezet...
A Baráti beszélgetések hibátlanul megkomponált, csalafinta humorú történet a fiatalok életének veszélyes pillanatairól, hiteles érzéseikről. Rooney regényében feltárja, milyen bonyodalmakat szülhet a nők közötti barátság.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!