Szekeres Viktor

Megvan az új Langdon professzor

Ashley Zukerman lett az új Robert Langdon.

Nemrég írtuk meg, hogy az NBC csatorna előrukkolt az egyik legnagyobb durranásával az idei pilotszezonnak, hiszen Dan Brown könyve, Az elveszett jelkép alapján rendeltek be egy pilotot Langdon címmel, aminek a szerző könyveinek főszereplője, Robert Langdon lenne a főhőse. Mostanra pedig megtalálták a címszereplőt, aki nem más, mint Ashley Zukerman, aki sokak számára ismerős lehet, hiszen a jelen magasan legjobb sorozatában, az Utódlásban is szerepel, mint Nate Sofrelli.

A Dan Dworkin és Jay Beattie által jegyzett projekt a Harvard egyetemen tanító jelkép-szakértő ifjú éveiről szólna, amikor veszélyes fejtörőket kell megfejtenie, hogy feltárjon egy globális összeesküvést. Mint ismert, Amerikában év elején kerülnek berendelésre az országos lefedettségű tévécsatornák (ABC, Fox, NBC, CBS, CW) őszi premierre tervezett sorozatok pilotjai, hogy aztán azokat áprilisban forgathassák le. Az elkészült pilotokat májusban értékelik a csatornák, és választják ki azokat, melyekből valóban sorozat készülhet el. Ekképp még tehát a Langdon végső berendelését sem lehet biztosra venni.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
 • ostoros #7
  Te kalapos traktor, mi lenne ha inkább a cikkek minőségén javítanál?
 • ostoros #6
  Ami azt illeti, fiatalon nem lesz professzor senki. Meg van annak a folyamata.
 • Ender Wiggin #5
  Abból indulok ki, hogy a Lost Symbolon alapulna a sorozat, amikor a könyvbeli Langdon cirka 10-zel idősebb, mint a színész, aki ráadásul 10-zel fiatalabbnak is néz ki... (Hank is fiatalabbnak nézett ki a kezdetekben, mint amennyi volt, de ő így fizimiskára hitelesebbnek tűnt számomra - az én véleményem, lehet vele vitatkozni).
 • zetortraktor #3
  Hagyd, csak a szokásos hiszti, hallatni akarja a hangját. Bárkire ezt írta volna, hiszen azt hiszi, hogy jobban tudja, mint a készítők, akik megírták a karaktert, és őt találták rá a legjobbnak. (Ráadásul még az sem esett le neki, hogy egyrészt egy színész nézhet ki fiatalabbnak vagy idősebnek a koránál, és ezért nem jár shaming, másrészt hosszú évtizedek, ha a színházat vesszük, talán évezredek óta szokás, hogy egy színész a koránál jóval fiatalabb vagy idősebb karaktereket is alakítson.)

  Ilyenkor javítani kell őt, tanítgatni, és meg fogja köszönni, hogy gyarapodott a tudása, és kevesebbet fog hisztizni.
 • hypno #2
  A szinész 37 éves. Vagy ha professzor, akkor legyen vén szaros és nézzen is ki úgy, mert a professzorok olyanok?
 • Ender Wiggin #1
  Jézusom. Jóhogy nem mindjárt gimis korú lesz...