Szekeres Viktor

Visszatér az RTL Klub egyik legkedveltebb sorozata - itt A tanár előzetese

Szombaton folytatódik A tanár.

Szombaton elkezdődik A tanár harmadik szezonja, amihez az RTL Klub már előzetest is adott ki, melyből kiderül, hogy kik csatlakoznak a szereplőgárdához újonnan. Aki fel akarja hozni magát az eddigi részekkel, az az 1. és 2. évados epizódokat is megtalálhatja az RTL Moston.


Az RTL Klub szinopszisa az új évadról: "Visszatér a képernyőre a kissé renitens, de diákjaiért minden áldozatra képes Vasvári Szilárd (Nagy Ervin). Ismét színre lép az igazgatóhelyettes Kovács Lilla (Trokán Nóra), akivel Szilárd szeretné komolyabbra fűzni a kapcsolatát. Rögtön az első epizódban érkezik az új matektanárnő, Barbara (Liptai Claudia), akiről kiderül, hogy elcsavarta Szeverin tanár úr (Elek Ferenc) fejét. Mellettük pedig az iskolaigazgató Rácz Ernő (Anger Zsolt) is ismét nagy szerepet kap az iskola és Szilárd életének egyengetésében."

Sőt, a csatorna kifejezetten az évadnyitóhoz is adott ki egy tartalmat: "Az új helyre költözött Kőrösi Csoma Sándor Szakgimnáziumban közeledik az érettségi ideje. Miközben felkészíti az osztályát a nagy megmérettetésre, Vasvári Szilárd tanár úr felfigyel egy problémás diákra, Tibire, akinek családja szörnyű titkot rejt. Rácz igazgató úr visszatér az elvonóról; Szeverin összejön az új matektanárnővel, Barbarával; ez pedig arra sarkallja Szilárdot és Lillát, hogy a külvilág felé is felvállalják szerelmüket."

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!