Szekeres Viktor

80-as évekbeli klasszikus vámpíros filmből lesz tévésorozat

Készül az Elveszett fiúk-tévésorozat.

Amerikában év elején kerülnek berendelésre az országos lefedettségű tévécsatornák (ABC, Fox, NBC, CBS, CW) őszi premierre tervezett sorozatok pilotjai, hogy aztán azokat áprilisban forgathassák le. Az elkészült pilotokat májusban értékelik a csatornák, és választják ki azokat, melyekből valóban sorozat készülhet el. Ezek az új szériák zömében ősszel kerülhetnek bemutatásra, bár néhányat rendszeresen tavaszra csúsztatnak el.

A CW csatorna elég kemény fába vágta fejszéjét, ugyanis berendelték The Lost Boys című pilotot Heather Mitchell készítésében, melynek alapja nem más lenne, mint az itthon: Az elveszett fiúk címen ismert mozifilm. A történet egy idealisztikus tengerparti városról szól, és annak titkos vámpír alvilágáról – ide költözik két fiútestvér apjuk hirtelen halála után itt született anyjukkal abban a reményben, hogy új életet kezdhetnek. A tesók idővel azonban egyre mélyebben elmerülnek a csábítással teli világban, köszönhetően a helyi örök szépséggel és fiatalsággal rendelkező élőhalottaknak.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • KoLaMan #5
    Ember, szokjál már le a személyeskedésről!
    Ő úgy gondolja, újabb mészárlás - és akkor mi van? Vélemény volt, nem hiszti.
    Ha itt valaki folyamatosan hisztizik, az éppen te vagy. Hisztizel, és személyeskedve kötözködsz minden poszt után, ami valamiért nem nyeri el a tetszésedet.
  • zetortraktor #4
    WTF ez a mai mindenen megsértődős, mindenkitől a saját kiszolgálását váró generáció? Már amiatt is a hisztibe kell menekülni, mert valaki el mer készíteni egy sorozatot? :) Évente több, mint ezer sorozat készül. Mennyi zavar? Szaladj, oszd meg az Instán!
    Utoljára szerkesztette: zetortraktor, 2019.02.25. 18:34:27
  • Ender Wiggin #3
    megnézni nem muszáj, de elkészíteni igen? nem mondd már.
  • Zombee #2
    Nem muszáj megnézni. :) Én már a DVD-s folytatásokhoz sem voltam elég bátor. :)
  • Ender Wiggin #1
    még egy mészárlás.