Szekeres Viktor

Jövőre is folytatódik az új Bűbájos boszorkák

Jövőre is lesz Charmed.

Pár hónapja még csak azt írtuk, hogy a jelek szerint az amerikai CW csatorna elégedett a Bűbájos boszorkák, vagyis a Charmed modernizálásával, hiszen az eredetileg berendelt 13 epizód mellé újabb 9-et kértek be, így bővítve ki a teljes első szezont 22 részesre. Most viszont már biztosak lehetünk benne, ugyanis a héten bejelentették, hogy a széria vissza fog térni ősztől egy második évadra is.

A 2017-esi első nekifutásnál a múltba helyezték volna a CGI- és gumimaszkos démonok, valamint a tiniboszorkányok epizodikus összecsapásának krónikáját (ennek végül még a pilotja sem készült el), 2018-ban viszont egy modern korban játszódó történettel próbálkoztak, mely három testvérről szól, akik anyjuk halála után felfedezik, hogy mágikus képességekkel bírnak. A három testvért Sarah Jeffery, Melonie Diaz és Madeline Mantock alakítja.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
 • takysoft #1
  Anno a barátnőm odavolt a sorozatért, szóval néztük. Nem volt nagy szám, kicsit lightos, de aranyos. Akkor még nem volt jobb :D Nem... a Buffy nem volt jobb :D ugyanaz a szint.

  Később persze megtudtuk, hogy amit kerestünk, az a Supernatural lett :D

  Az új széria se emelkedik ilyen magasságokba, de a régi szintjét szerintem hozza.
  A csajok... hát.. hozzák, amit kell valahogy.

  A "white lighter" csávó angol akcentusa és színészi játéka ellenben szerintem bámulatos. Őt nagyon megtalálták erre a szerepre. Remélem, hogy kap nagyobb hangsúlyt is majd, mert a csajok inkább csak erős közepesek.

  Amúgy értem én, hogy diverzitás.. de most komolyan, ki hiszi el, hogy fekete bőrű, egy fehér bőrű és egy latina testvérek?
  Nem működik a kémia...