Szekeres Viktor

Most már biztos, hogy lesz Idő kereke-tévésorozat

Az Amazon csapott le a Wheel of Time-ra.

Másfél éve számolhattunk be arról, hogy a Sony stúdió nekiállt egy tévésorozatot fejleszteni a Robert Jordan-féle Az idő kereke (The Wheel of Time) regények alapján. Az elég hosszúra nyúlt folyamat végén pedig az Amazon Prime döntött úgy, hogy bevásárolja magát platformként a projektbe, és berendelte a sorozatot, mely talán már jövőre bemutatásra kerülhet a világ több, mint 200 országában egy időben.

A pilot epizód forgatókönyvét Rafe Judkins írta, aki korábban A SHIELD ügynökein, a Chuckon és a Hemlock Grove-on dolgozott. A történet egy képzeletbeli világ korszakváltását, egy "világtöréshez" vezető eseményeket írja le. A hanyatló birodalmakat 3000 év után ismét a Sötét Úr fenyegeti, és reményt csak az Újjászületett Sárkány, egy varázsolni tudó, őrült férfi eljövetele jelent - melynek persze sokan nem örülnek.

Az epikus fantasyregény-sorozat befejezése előtt sajnálatos módon elhunyt Robert Jordan könyvei világszerte 44 millió példányban keltek el, és hazánkban is számtalan újrakiadást élt meg a több, mint egy tucatnyi rész.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • nlght #3
    Nice, én 2017 novembertől 2018 májusig daráltam le a 13 könyvet, rögtön be is csücsült a trónra nálam, pedig sok fantasy könyvsorozatot olvastam már. Nagyon jó lenne ha nem kúrnák el... Amúgy Steven Erikson könyveire lennék még kíváncsi, hogyan mutat megfilmesítve.
  • Nos #2
    YEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

    Tavaly toltam végig hangoskönyvben az egész sorozatot, utcán sétálva, dugóban ülve, mosogatás és kocogáz közben. Egy pár hónap elment vele, de jó volt.

    Jöhet a film.
  • ostoros #1
    https://www.youtube.com/watch?v=0WXeHT661xM
    https://www.youtube.com/watch?v=CNnhhejBkW8
    :)