Gyurkity Péter

Itt a ZTE Axon Max

Két másik családtag pedig szoftveres frissítést kapott a kamera optimalizálása érdekében.

A kínai ZTE háza táján még október folyamán szivárgott ki a hír, hogy egy újabb okostelefon piacra dobására készülnek, amely az Axon Max néven bukkanhat majd fel. Erre most a számukra hazai piacon sor is került, így megismerhetjük a fontosabb hardveres és szoftveres részleteket, valamint a készülék külsejét.

Az új jövevény a korábban emlegetett Snapdragon 810 chip helyett a Snapdragon 617 típust kapta meg, amely azonban szintén nyolc magot kínál a felhasználóknak. Ehhez egy meglehetősen nagy, kereken 6 hüvelykes kijelző társul, amely az 1080p felbontást támogatja (a Quad HD tehát a másik, valóra nem váltott ígéret), miközben a memória mérete 3 GB, a belső tároló 32 GB-os, az akkumulátor pedig egy 4140 mAh-s példány.


A dual-SIM opció, az LTE-elérés, valamint a microSD-kártyák támogatása mind megoldott, a listán ezen felül egy ujjlenyomat-olvasó, egy 16 megapixeles hátoldali és egy 13 megapixeles előlapi kamera, valamint fém keret szerepel még, a szoftveres oldalon pedig az Android 5.1 Lollipop kapott helyet, amely nyilván már nem a legújabb verzió, de az esetleges frissítésről egyelőre nincs hír. Kínában 460 dollárnak felel meg a hivatalos ár, azt azonban még nem tudjuk, hogy az új típus mikor jelenik meg az egyéb piacokon.

A család két másik, korábban megjelent tagja (az Axon és az Axon Pro) eközben szoftveres frissítést kapott, amely a kamera esetében egy gyorsindító gombot, a digitális zoom javítását, illetve gyorsabb fókuszt eredményez, a Qualcomm pedig a modemet optimalizálta.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!