Szekeres Viktor

Amerika is imádja a Saul fiát

Nemcsak a magyar, de az amerikai kritikusok szerint is nagyon jó film a Saul fia.

Amerikában pénteken mutatják be a mozikban a Saul fiát, Nemes Jeles László nagyon jól sikerült filmjét, melyet már jó ideje Oscar-jelölésre esélyesnek tartanak - nem is meglepő, hogy a magyarok ezt az alkotást nevezték a díjátadóra. A premier azért lesz érdekes, mert ennek során ki fog derülni, hogy vajon a közönséget odaát is érdekelni fogja-e a nagyon egyedi nézőpontú film, hogy vajon képes lesz-e értelmes bevételt összekaparni.

A kritikusok által felállított akadályt első pillantásra könnyedén veszi a Saul fia, ugyanis a RottenTomatoes elnevezésű, kritikaösszesítő oldalon linkelt vélemények a filmmel kapcsolatban javarészt pozitívak, 48 kritikából 44 lett kedvező előjelű, és mindössze négy negatív, ami 92%-os mutatót rendel a film mellé. Érdekesség, hogy az ugyancsak pénteken bemutatásra kerülő új Star Wars-film jelenleg 95%-os mutatóval áll.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Tetsuo #6
    Margaret Pomeranz

    SHE’S been reviewing films for more than three decades, so it’s hard to believe there’s been only one movie that Margaret Pomeranz disliked enough to walk out of.

    The flick was Hungarian drama Son of Saul, which premiered at the Cannes Film Festival earlier this year and picked up the prestigious Grand Prix. But for Pomeranz, it didn’t impress
    Utoljára szerkesztette: Tetsuo, 2016.01.03. 11:58:32
  • Paddy #5
    Jön a Kraken...
  • kokenybt #4
    Pénteken mutatják be ,de már most imádja Amerika! Hát hogyne.
  • kalapos01 #3
    Az lenne a fura, ha nem imádnák, elképesztő, hogy mennyire hatásos és jó film. Kár, hogy az idei mezőny elég erős az Oscaron a külföldi filmek között, de még így is lehet esélye.
    Utoljára szerkesztette: kalapos01, 2015.12.17. 16:53:37
  • szomferi #2
    mármint idióta vagy-e
  • UUUU #1
    Mármint az irányított bibsi média Soros pénzből ?