Szekeres Viktor

Itt a The Walking Dead szinkronos előzetese

Már csak pár nap és itthon is útnak indul Amerika kedvenc sorozata, a The Walking Dead. Magyarul.

Sokan már lemondtak arról, hogy valaha magyar képernyőn lássák a The Walking Deadet, de mint kiderült, mindössze azért késett a bemutató, mert itthon is a Fox International csatornáján akarták sugározni, azonban ennek volt egy komoly akadálya: nem volt magyar Fox. Nos, ez az akadály napokon belül meg fog szűnni, ugyanis február negyedikén megkezdi hazai működését a Fox, február 10-én sor kerül a The Walking Dead szinkronos premierjére is.


Ennek pedig legjobb bizonyítéka a fenti előzetes, melyben magyarul harangozza be a The Walking Deadet Crespo Rodrigo, a Fox csatornahangja, s melyben hallhatjuk az Andrew Lincoln által alakított Rick jól megszokott magyar hangját is. A Fox hétfő esténként két epizódot fog leadni a sorozatból, legalábbis eleinte ez a terv, idővel ugyanis átállnak egyenként sugárzásra, mely tempóval őszre mindenképp elérnek a 4. évad végéig, hogy a legújabb részek már az amerikai premierrel egy időben kerülhessenek itthon képernyőre. Magyar szinkronnal. Így jutunk el az egyik véglettől, a nem létezéstől a másikig, a világpremieres adásokig.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • kalapos01 #5
    Persze. Igen. Leülhetsz. Akit érdekel, az minden sorozatot látott már. Az a félmillió, aki a tévében nézi, azért nézi, mert nem érdekli.

    (Létezik, hogy vannak, akik ennyire nincsenek képben? Jézusom.)
  • jawarider2 #4
    "Itt a The Walking Dead szinkronos előzetese"

    Minek ? Akit érdekelt szerintem már mindenki látta az összes évadot feliratosan....
  • Zombee #3
    Már a múltkor, amikor arról volt cikk, hogy az új csatornán fogják adni, felmerült bennem, hogy talán emiatt nem vetítették eddig itthon. Eddig nem volt értelmes magyarázat, hogy napjaink egyik legsikeresebb sorozata miért nem kerül adásba itthon évekig. Mondjuk tökmindegy igazából, mert se a FOX, se a Retekklub, se a csigakettes nem magyar tulajdonú.
  • god25 #2
    Nagyon kíváncsi voltam a szinkron hangokra, de ebből sajnos semmi nem derült ki.
  • tomboy013 #1
    Beszarás hogy ezt is megéltük =D