Szekeres Viktor

Klasszikus horrorból készül tévésorozat

Roman Polanski remek horrorfilmje, az 1968 Rosemary gyermeke tévésorozatot, egész pontosan minisorozatos feldolgozást fog kapni nemsokára. Napok kérdése és kiderül, hogy kire bízzák rá Mia Farrow legendás szerepét.

Sokan nem szeretik a több éven át tartó tévésorozatokat és tévében is inkább a mozis élményt akarják visszakapni, azaz a lehetőleg lezárt történeteket. Manapság azonban, mivel a műfaj nem túl gazdaságos, nagyon kevés minisorozat készül, de ez a tendencia a jövőben lehet, hogy meg fog változni.


Az amerikai csatornák ugyanis az elmúlt hónapokban több 4, 6, illetve 10-13 részes produkciót jelentettek be, mely sort pár napja az NBC bővítette a Rosemary gyermekével (Rosemary's Baby), mely Ira Levin klasszikus regénye alapján fog készülni, amit annak idején, 45 éve már Roman Polanski is feldolgozott Mia Farrow főszereplésével. A gyermeke sátáni eredetétől félő anya történetét a tévécsatorna Párizsba helyezné át és 4 részben, tehát 165 percben valósítaná meg, azt azonban még nem lehet tudni, hogy kinek a főszereplésével. Cserébe az már kiderült, hogy a szkriptet Scott Abbott és James Wong írja, a rendező pedig Agnieszka Holland lesz.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!