Szekeres Viktor

2015-ben is The Walking Deadet fogunk nézni

Jövőre az ötödik szezonjával folytatódhat az ötven éven aluli amerikaiak kedvenc sorozata, a The Walking Dead. Az idénykezdésre ismét ősszel lehet, s talán addigra már elindul a dráma spinoffja is, melyről egyelőre nem sokat lehet tudni.

Amerika magasan legkedveltebb tévésorozata jelenleg az NCIS (a teljes lakosság körében) és a The Walking Dead (a 18-49 évesek körében.) Egyelőre ugyan még messze van attól a zombis dráma, hogy elérje a 11. szezont, amelynél a Mark Harmon főszereplésével készült nyomozós sorozat tart, de ha nem lankad a közönség érdeklődése, akkor bizony még 2020 után is The Walking Deadet nézhetünk. Egyelőre azonban csak az 5. évaddal kell számolnunk, ugyanis ma az AMC csatorna bekérte a készítőktől az újabb szezont, mely a tervek szerint 2014 őszén kerülne képernyőre és egy hosszabb szünettel egészen 2015 tavaszáig tartana.

Azt, hogy pontosan hány részt fog tartalmazni ez az ötödik szezon, még nem lehet tudni, de az biztos, hogy 2015-ben minden eddiginél több szórakozás fog várni a TWD világának rajongóira. Addigra ugyanis el fog indulni a tervezett spinoff, a "másik The Walking Dead" - a két sorozat között a tervek szerint nem járnának át a karakterek, az új széria másokról szólna, más helyszínen.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • scagnetti #9
    Akkor nézzetek barátok közt-et, az való nektek.
    Képregényből készült, és ott is az emberi kapcsolatokról szól az egész, nem pedig a zombi hentelésről.
  • Achatius #8
    Első és a harmadik évad jó volt. A második az inkább egy Farm ahol élünk speciális kiadása. A negyedik eddig olyan semmmilyen. Nekem baromi unalmas.
  • StoneCold7 #7
    Hét én még nem halottam erről a párhuzamról, de mikor régen megnéztem 3 évadot belőle és visszagondolok rá, tényleg jó összehasonlítás és akár lejárt lemez akár nem van benne igazság... Persze a 4. 5.( ha van 5) évad lehet már jobb mint az első 3 unalmas kaki...
  • scagnetti #6
    Látom még mindig vannak egyszerű emberek, akik nem tudnak leszakadni a The Walking Dead - Barátok Közt összehasonlításáról. Ez már egy rég lejárt lemez, találj már ki valami jobb érvet!!! Vagy olvasd a képregényt, azt talán rájössz, hogy miről is szól valójában az egész sorozat.
    Pontosan az ilyen szűk látókörű emberek miatt nem is kell hazánkban ez a sorozat!
  • nlght #5
    jaj, most azt fogom hazudni, hogy az első szezon után érdemes volt folytatni és nem ment át zombis barátok köztbe a sorozat...
  • Zombee #4
    Nincs kedvem olvasni, a nyelvezete meg nem indokolja a feltétlen eredeti hangot.
  • tomboy013 #3
    Én itt vagyok és már a 4. évadot nézem :P
  • Zombee #2
    Nem. Ahogy a dolgok kinéznek, mi itt Magyarországon még 2015-ben sem fogunk The Walking Dead-et nézni.
  • god25 #1
    Helyes. A 4. évad is izgalmas eddig.
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Kíváncsi vagyok, hogy jönnek ki a megfázásból. :)